Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

DJI’ın En Yeni Silahları Film Yapımcıları için Üretildi

Film Çekebilen DJI Drone Phantom 4 Pro ve Inspire 2. Film yapımcılarına öze olarak üretilen iki yeni Drone hakkında Herşey Burada,Fiyatları

DJI’dan iki yeni Drone, Phantom 4 Pro ve Inspire 2 öncekilere göre büyük performans yükseltmeleri sunuyor.

DJI’ın Mavik Drone’nunun aslında şirketin en yeni modelleri olmadığı ortaya çıktı.DJI’ın en yeni silahlarının Salı günü ortaya çıkan ve film yapımcıları için özel üretilen bu iki model olduğu görüldü. The Phantom 4 Pro ve the Inspire 2…

Phantom 4 Pro (P4P), Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Phantom 4’ün (P4) yükseltilmiş versiyonudur. P4’e otomatik engel önleme sistemi olarak, Drone’un önüne monte edilmiş bir çift stereoskopik sensör eklendi. P4P, çerçevenin arka tarafında ikinci bir çift stereoskopik sensör ve her iki yan taraftaki bir kızılötesi sensör ile daa çevrilmiş.Bu kızılötesi sensörlerin 7m menzili bulunuyor. Ön ve arkada yer alan bu çift sensörler sayesinde ağaçlardan ve Çit gibi engellerden kurtuluyor.

 

Phantom 4 Pro P4P’nin pili, şarj başına 30 dakikalık bir tam uçuşa izin verecek şekilde artırıldı. Bir öncekinden sadece 2 Dk. daha fazla olsa da ileriye yönelik bir adım olarak görülebilir.Ayrıca, P4P’nin kamera sensörü daha büyük. Öyleki artık 20 megapiksel çözünürlükte ve saniyede 60 kare hızında 4K video çekebilen 1 inç CMOS kullanıyor. Elbette bir önceki modelin tüm özellikleri korunuyor. Örneğin takip modu ve Dokun Uç, Tap to Fly gibi.

screen-shot-2016-11-16-at-12-18-25

Elbette tüm bu modellerin hepsi DJI Go uygulaması vasıtasıyla kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Film Çekebilen DJI Drone The Phantom 4 Pro ve Inspire 2, Fiyatlar?

Yeni model, akıllı telefonunuzdan ziyade entegre bir 5.5-inç Full HD ekran kullanan yükseltilmiş bir denetleyici ile birlikte gelecek.Ekranın parlaklığı güneş altında rahatlıkla kullanılabilecek kadar parlak olduğu belirtiliyor.

Film Çekebilen DJI Drone The Inspire 2!

The Inspire 2 daha da fazla performans vaat ediyor. Inspire 2 profesyonel sinemacılar için tasarlanmış. Çift kameraya ve mükemmel özelliklere sahip. Ön tarafında yer alan kamera 3 farklı yöne hareket edebiliyor. 5.2 K çözünürlükte video çekim kalitesi ve 2 farklı yöne hareket edebilen yol kamerası bulunuyor.

Gövde 67 mil yaklaşık 108 km/saat hıza ulaşabiliyor. Dört saniyede 50MPH’ye hızlanır, 7m / saniyelik bir hızda tırmanır ve 27 dakikaya kadar ayakta kalır.

screen-shot-2016-11-16-at-12-18-55

Değiştirilebilir Zenmuse X5S ve X4S kameralar sırasıyla 20.8MP Micro Four Thirds veya daha küçük 20MP 1 inç sensörünü kullanarak 5.2K video yakalayabilir. Bu çözünürlükte, kamera 4.2Gps oranında bir veri üretiyor. Bu veriyi SD Kart üzerine yazmak yerine PCIe slotun üzerine takılı SSD Disk üzerine yazmayı tercih ediyor.

Film Çekebilen DJI Drone The Phantom 4 Pro ve Inspire 2, Fiyatlar?

The Inspire 2 çok daha akıllı, yan algılama teknolojisi kullanıyor, üst tarafına ilave edilen 3. bir kızılötesi sensör ile elektrik tellerinden, ağaç dallarından veya köprülerden üstten gelebilecek tehlikelerden korunması sağlanıyor.

Film Çekebilen DJI Drone Inspire 2’nin en havalı kısmı ise;

Pilot yani kullanan için özel first person view camera, özel görüş kamerası mevcut. Bir önceki sadece ana bir kameraya sahipti. Kör uçuyordu. Bu sayede pilot her zaman kameranın neye odaklandığına bakmaksızın önün görebilir.

Film Çekebilen DJI Drone The Phantom 4 Pro ve Inspire 2, Fiyatlar?

Film Çekebilen DJI Drone Inspire 2’yi Nasıl Satın Alabilirsiniz?

The Phantom 4 Pro yani P4P ve Inspire 2 DJI online satış mağazasından satın alınabilir durumda. P4P, standart denetleyiciyle birlikte 1500 $, yeni uzaktan kumandayla 1800 $ ve önümüzdeki hafta nakliye işlemine başlayacak şekilde satışa sunuluyor.

Inspire 2 Satış Fiyatı?

Inspire 2 ise gövdesi 3000 $. Combo olarak, X5S kamera ve CinemaDNG ve Apple ProRes Lisans Anahtarı ile birlikte 6200$. Ön siparişle 200$ daha ucuz alınabilir. Combo siparişleri Aralık ayından itibaren sahiplerine gönderilmeye başlanacak.Gövde ve kamerayı ayrıca sipariş ederseniz, Ocak ayı başında gönderilmeye başalanacak.

 

https://youtu.be/XBHuftMcmis

 

DJI Inspire2 videoları 

Engadget