Sosyal Medya

Android

Final Fantasy Tactics Google Play’de Yayınlandı

Final Fantasy serisinin oyunlarından biri olan Final Fantasy Tactics, Android işletim sistemli cihazlar için yayınlandı.

Final Fantasy serisinin oyunlarından biri olan Final Fantasy Tactics, Android işletim sistemli cihazlar için yayınlandı.

2014 yılında Final Fantasy VI ile mobil platforma girişini yapan seri bu oyun ile birlikte Android ekosisteminde oldukça iyi bir başarı elde etmişti.

Square Enix tarafından yayınlanan Final Fantasy Tactics ile olarak 1997 yılında Playstation 1 oyun konsolu için yayınlandı ve sonrasında ise 2007 yılında PSP el konsolu için yeniden hazırlandı. Android versiyonu 13.99$ (30 TL) fiyat etiketiyle satışa sunulan oyun ise dokunmatik ekranlar için optimize edilmiş kontrol sistemi ile dikkat çekiyor ve çok daha basit, kolaylıkla oynamaya müsait bir deneyim vaadediyor.

Yükleme süreleri konusunda da geliştirmeler yapılan oyun, ara sahnelerinde geçilebilmesine imkan sunarak, hem zamandan hem de batarya ömrümden tasarruf sağlıyor. Square Enix, bu iki oyuna ek olarak 2016 yılında da Final Fantasy XI oyununu mobil cihazlara taşıyacağını açıkladı.

Final Fantasy Tactics oyununa buradan erişebilirsiniz.