Sosyal Medya

Otomobil

Final Fantasy Temalı Audi R8 Star Of Lucis, 470 bin Dolar

Final Fantasy Temalı Audi R8 Star Of Lucis açık arttırma ile satışa çıkıyor. Final Fantasy XV lansmanına özel hazırlanan bu benzersiz R8 470K

 

Audi Final Fantasy temalı özel spor otomobil inşa etti. Audi R8 Star of Lucis !!!

Final Fantasy XV Kingslave sinema eleştirmenleri tarafından çokta etkileyici değerlendirmeler almamış olsa da bu özel tasarım Final Fantasy temalı Audi R8 fikirlerini değiştirebilir.

r8-finalfantasy-large-002-1

 

Final Fantasy Temalı Audi R8 Star Of Lucis açık arttırma ile satışa çıkıyor. Final Fantasy XV lansmanına özel hazırlanan bu benzersiz R8 tam 470.000 dolar.

Final Fantasy Temalı Audi R8 Star Of Lucis, 470 bin Dolar

Alman otomobil devi Audi Final Fantasy XV’in lansmanı için Final Fantasy ekibi ile ortak çalışarak Final Fantasy temalı bu otomobili inşa etti. Lansmanda açık arttırma ile satılacak bu benzersiz otomobil fiyatı ile dudak uçuklatıyor.

Final Fantasy Temalı Audi R8 Star Of Lucis, 470 bin Dolar

Benzersiz Final Fantasy temalı otomatik Audi R8 tam bir canavar olsa da ağır bir fiyat etiketi ile birlikte geliyor. Audi R8 tam 470.000 Dolar başlangıç fiyatı ile satışa sunulacak.

Final Fantasy Temalı Audi R8 Star of Lucis Galeri

Audi Japonya 21 Kasımdan itibaren sınırlı sayıda teklif alacak. Star of Lucis adı verilen Model için ilgilenenlere duyurulur.

Star of Lucis 610 beygir ve 5.2 litre V10 motora sahip olacak. 7 ileri vitesli S Tronic şanzıman kullanılıyor. 0’dan 100 km’e hıza sadece 3.2 saniyede ulaşabiliyor. Maksimum hızı ise saatte 330 km/h.

r8-finalfantasy-small-004-1

Tüm detaylar Audi’nin resmi sitesinde ve videosunda paylaşılıyor.

 

The Audi R8 Star of Lucis on Audi Official Site