Sosyal Medya

Android

Galaxy Note 7 Üretimi Durdu, Samsung’un Beklenen Kararı

Beklenen karar geldi, Samsung Galaxy Note 7 üretimini durdurdu. Bataryaları Patlayan ve güvensizliği tavan yapan Galaxy Note 7 üretimi durdu.

Beklenen karar geldi, Samsung Galaxy Note 7 üretimini durdurdu.

Samsung, Bataryaları bir bir patlayan ve güvensizliği tavan yapan Galaxy Note 7 üretimini durdurdu. Yedek cihazlarda da problemlerin yaşandığının ortaya çıkması Galaxy Note 7 üretiminin geçici olarak durdurulmasına yol açtı.

Samsung, 2016 yılına damgasını vuracak amiral gemisi olarak gördüğü Galaxy Note 7’nin yaşanan yedek cihazlardaki  patlama haberlerinden sonra Galaxy Note 7 üretimini geçici olarak durdurdu.

Kore’li Yonhap News report’ta yer alan habere göre şirket ABD,Çin ve Kore dağıtıcıların güvenli için bu kararı almış durumda.

Samsung Galaxy note 7 üretimi durdu! Galaxy Note 8 Gelir mi?

Yedek modellerde de yer alan patlama sorunları Samsung’a geri adım attırmış görünüyor. Samsung pil sorunları yüzünden yaklaşık 2.5 milyon adet Galaxy Note 7’yi değişim programı adı altında geri çağırmıştı. Ancak yedek olarak verilen cihazlarda da aynı sorunların baş göstermesi yüzünden Galaxy Note 7 üretimi askıya alındı.

Yonhap News

Reuters, Samsung, Wall Street Journal, Bloomberg