Sosyal Medya

Samsung

Galaxy Note 8 2018 Winter Olympics Edition, Beyaz Kar Gibi Cam Tasarım

Galaxy Note 8 2018 Winter Olympics Edition. Samsung'tan Kış Olimpiyatlarına Katıla Sporculara ve Çalışanlara Özel Sürüm Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 2018 Winter Olympics Edition Tasarımını Duyurdu

Galaxy Note 8 2018 Winter Olympics Edition. Samsung’tan Kış Olimpiyatlarına Katılan Sporculara ve Çalışanlara Özel Sürüm Galaxy Note 8. Samsung’tan 2018 Kış Olimpiyatlarına Özel Sürüm Galaxy Note 8.

Samsung oldukça hoş görünen yeni bir Galaxy Note 8 sürümü duyurdu. Güney Koreli akıllı telefon üreticisi 2018 PyeongChang Kış Olimpiyatları katılımcıları için ekstra büyük telefonun sınırlı sayıda sürümünü tasarladı.

Kar ve Kışı temsil etmek için parlak beyaz bir renkte cam tasarıma sahip. Altın Olimpiyat logosu ve  yine Altın Olimpiyat meşalesi yer alıyor. İçeriğinde yani teknik özellikleri olan diğerleri ile aynı ancak önceden yüklenmiş PyeongChang 2018 Temalı arkaplanlar yer alacak.

Samsung oyunların başlamasından önce 4.000 adet cihazı olimpiyatlarda yarışan atletlere ve çalışanlara dağıtacak. Tüm Paralimpik Kış Oyunları katılımcıları Paralimpik Oyunları logosunu içeren yeni telefonlarıyla birlikte bu tasarıma sahip olacak.

Galaxy Note 8 2018 Winter Olympics Edition Box

Galaxy Note 8 2018 Winter Olympics Edition

Sürüm şimdilik Sadece 2018 Kış Olimpiyatlarına Katılan Sporculara ve Çalışanlara Özel.

Elbette Samsung hem Kış Olimpiyatları sponsoru hemde ülkesinde düzenlenen bu etkinliğe damga vuracak adımlar atıyor. Bu sürümün bana kalırsa olimpiyatlara katılanlara ve çalışanlara özel olması bir talihsizlik olsa da; Samsung’un bu sürümü herkese satmasını isteyebiliriz. Şirket daha önce 2016 Olympics Edition Galaxy S7 Edge Modelini tüm dünyada satışa sunmuştu.

Samsung