Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Galaxy Note Edge İçin Lollipop Türkiye’de!

Samsung'un Galaxy Note 4 ile tanıttığı kavisli ekranı ile dikkat çeken modeli Galaxy Note Edge için Android 5.0 Lollipop güncellemesi Türkiye'deki kullanıcılara sunuldu.

Samsung’un Galaxy Note 4 ile tanıttığı kavisli ekranı ile dikkat çeken modeli Galaxy Note Edge için Android 5.0 Lollipop güncellemesi Türkiye’deki kullanıcılara sunuldu.

Samsung’un Galaxy Note 4 ile duyurduğu ve sahip olduğu kavisli ekran ile tüm gözleri üzerine toplayan modeli Galaxy Note Edge için Şubat ayında Avusturya’da başlatılan Android 5.0 Lollipop güncellemesi, yaklaşık üç ay sonra nihayet ülkemizde de dağıtılmaya başlandı.

Twitter üzerinden yapılan açıklama ile güncellemenin Türkiye’de yayınlandığı açıklanırken Android 5.0 Lollipop güncellemesi, modele yeni bir soluk getirecek.

note-edge-guncelleme.jpg

Güncelleme Neler Getiriyor?

Güncelleme ile halihazırda Galaxy S6 modelleri hariç en güncel TouchWiz arayüzünü kullanan Galaxy Note Edge Material Tasarıma kavuşmuş oluyor.

Android 5.0 Lollipop ile beraber gelen çoklu kullanıcı hesabı, misafir modu, yeni bildirim sistemi ve animasyonlarda güncelleme, ART mimarisi, yeni nesil 60 FPS arayüz, 60 FPS Chrome alt yapısı Galaxy Note Edge’e sunulan yeniliklerden bazıları.
Eğer Galaxy Note Edge kullanıyorsanız telefonunuzda güncellemeyi; Ayarlar>Cihaz Hakkında>Yazılım güncellemeleri>Şimdi Güncelle bölümünden denetleyebilir ve yükleyebilirsiniz.