Sosyal Medya

Android

Samsung, Galaxy S4 Mini İçin Güncelleme Yayınladı!

Samsung Galaxy S4 Mini için Android 4.4.2 güncellemsi yayınladı. Yayınlanan güncelleme ile olası açıkların kapatılması sağlanıyor.

Samsung Galaxy S4 Mini için Android 4.4.2 güncellemsi yayınladı.

Türkiye için 15 Kasım’da yayınlanan Samsung Galaxy S4 mini için güvenlik güncelleştirmesi, Avrupalı kullanıcılara bugün sunuldu. Google, Android için güvenlik güncelleştirmelerini aylık periyotlar halinde yayınlanmaya devam ediyor. Üretici firmalar, telefon modelleri için yayınlanan güvenlik güncelleştirmelerini düzenleyip, güncelleme olarak telefonlarına gönderiyor.

OTA güncellemesi almayan Galaxy S4 Mini kullanıcıları, Samsung’un Türkiye tarafından çıkarılan resmi ROM’unu buradan indirebilirler. Galaxy S4 Mini, en son güncellemeyi 1.5 yıl önce almıştı. Uzun süredir güvenlik güncellemesi almayan telefon modelleri için yapılan bu dokunuşlar, olası açıkların kapatılması için hayati önem arz ediyor.

Galaxy S4 Mini, dünya çapında iyi satış rakamlarına ulaşmış bir model. Güncellemenin yayınlanmasının ardından uzun süredir telefonuna güncelleme alamayan samsung kullanıcılarında beklenti oluştu.