Sosyal Medya

Mobil

Galaxy S6 Edge+ için İlginç Aksesuar!

Bu aksesuar sayesinde telefonunuzda fiziksel bir klavye kullanabileceksiniz.

Bu aksesuar sayesinde telefonunuzda fiziksel bir klavye kullanabileceksiniz.

Güney Koreli üretici Samsung, 13 Ağustos tarihinde düzenleyeceği etkinlik ile yeni nesil akıllı telefonlarını resmen duyuracak. Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ hakkında neredeyse bilinmeyen kalmışken Galaxy S6 Edge+ modeline ait olduğu iddia edilen yeni bir aksesuar ortaya çıktı.

Galaxy S6 Edge+ için Fiziksel Klavye!

Bir döneme damgasını vurmuş olan Evan Blass yada bilinen ismi ile @evleaks tarafından ortaya çıkarılan görüntüler, Galaxy S6 Edge+ için hazırlanmış fiziksel klavye aksesuarını gözler önüne seriyor.

galaxy-s6-edge-plus-fiziksel-klavye-1439022313

Şu ana kadar alışık olduğumuz aksesuarlardan biraz farklı olan fiziksel klavyeye sahip bu aksesuarın Samsung tarafından mı üretildiği yoksa 3. parti bir üreticiye mi ait olduğu bilinmiyor.

Akıllara 2000’lerin başlarındaki ilk dokunmatik ekranlı akıllı telefonları getiren bu aksesuar, 4 satırlı fiziksel butonlardan oluşan klavyeden oluşuyor. En alt satırda ise geri, home ve son uygulamalar butonlarına yer veren bu aksesuar, görünen o ki parmak izi okuyucusunun kullanılmasını engelleyecek.

galaxy-s6-edge-plus.jpg

Açıkçası tasarımını pek başarılı bulmadığım bu klavyenin ne derece başarılı olacağı merak konusu. Sanal buton kullanmaktan şikayet eden kullanıcıları kendisine hedef seçen bu aksesuar, bakalım ne kadar ilgi görecek?