Sosyal Medya

Mobil

Galaxy S6 Edge Plus Kamerası Ortaya Çıktı

Galaxy S6 Edge+'ın şimdi de kamera özellikleri belli oldu. Samsung, fotoğraf tutkunlarını Phablet modeli ile de memnun edecek.

Galaxy S6 Edge+’ın şimdi de kamera özellikleri belli oldu. Samsung, fotoğraf tutkunlarını Phablet modeli ile de memnun edecek.

Samsung’un Galaxy S6 Edge+’ı ve Galaxy Note 5’i 13 Ağustos tarihinde resmi olarak duyurması bekleniyor. Cihazların çıkışı yaklaştıkça yeni bilgiler gelirken son olarak S6 Edge+’ın 4 GB RAM’e ve Samsung’un Exynos 7420 çipsetine sahip olacağını öğrenmiştik.

Galaxy S6 Edge+’ın kamerası kaç megapiksel?

Şimdi ise kamera tutkunlarını ilgilendiren bir haber geldi. Gelen bilgiye göre Galaxy S6 Egde+’da 1/2.6 inç sensörlü 16 Megapiksel kamera bulunacak. Buradan anladığımız Samsung’un S6 ve S6 Edge’in kamerasını aynen S6 Edge+’da kullanacak olması.

s6edge-kamera

Samsung, S6 Edge+’ın kamera modülünü birkaç gün önce Hindistan’a göndermişti. Görünüşe göre Hintli ihracat izleyicisi Zauba, Samsung’un bu hamlesinin izini sürmüş ve yeni bilgilerin ortaya çıkmasını sağlamış.

Çıkışına az bir süre kala Galaxy S6 Edge+’ın özellikleri gittikçe netleşirken Galaxy S6 Edge’den çok da farklı bir cihaz görmeyeceğiz gibi gözüküyor. RAM miktarı ile fark yaratacak olan Galaxy S6 Edge+, 5.5 veya 5.7 inç Super AMOLED kıvrımlı dokunmatik ekrana sahip olacak.