Sosyal Medya

Android

Note 7 Özellikli Galaxy S7 Edge Mercan Mavi

Yeni Galaxy S7 Edge Mercan Mavi, Note 7'nin ölümünden en karlı çıkan model olacak. Galaxy S7 Edge Coral Blue Satış Tarihi ve Fiyatı?

Yeni Galaxy S7 Edge Mercan Mavi, Note 7’nin ölümünden en karlı çıkan model olacak.

Samsung Galaxy Note 7’nin ölümünden sonra Note 7 özelliklerini birer birer diğer modellerine aktarmaya devam ediyor. Bunlardan en önemlisi ve yeni amiral gemisi Galaxy S7 Edge Mercan Mavi.

s7-edge-coral-blue_front Note 7 Özellikli Galaxy S7 Edge Mercan Mavi

Galaxy S7 Edge Mercan Mavi Note 7 özellikleri ile satışa sunulmaya hazırlanılıyor. Teknoloji devi Samsung Singapur ve Tayvan gibi pazarlarda mercan mavi renkli Galaxy S7 Edge’i  4G+ radyo özelliği ile birlikte satışa sunuyor.

s7-edge-coral-blue_back Note 7 Özellikli Galaxy S7 Edge Mercan Mavi

Galaxy S7 Serisinin kuzeni sayılan Galaxy Note serisinin ölümünden sonra Always-on-Display Açık ekran güncellemelerinden sonra şimdide Galaxy S7 Edge yepyeni bir renge kavuştu.

Galaxy S7 Edge Corel Blue  – Galaxy S7 Mercan Mavi 

Samsung’un şu an doğu pazarındaki tüm reklamlarında ve medya bültenlerinde kullandığı amiral gemisi bu renk oldu. Şirket yeni rengi ile fark yaratmaya devam etmek istiyor. Bu renklere mevcut Black Onyx, Gold Platinum,White Pearl, Silver Titanium and Pink Gold renkleride katılacak. Tüm bunlar kulağa pokemon oyunları serisi gibi geliyor.

Hala Galaxy Note 7 sahibi iseniz yeni bir alternatifiniz var!

Üretimi durdurulan Samsung Galaxy Note 7 sahibi iseniz yerine değiştirebileceğiniz, Note 7’nin önemli özelliklerininde yer alması beklenen iyi bir alternatifiniz geliyor. Değişim programından faydalanırken bu seçeneği atlamayın!

Galaxy S7 Edge Mercan Mavi Galeri

 

Henüz teknik özellikleri ile ilgili kesin bir açıklama yok ancam Mercan Mavi rengi dünya çapında satışa sunulacak.

Galaxy S7 Edge Mercan Mavi Satış Fiyatı?

15 Kasım tarihinde satışı başlayacak olan mercan mavi Galaxy S7 Edge’in Tayvan’da, 24900 NTD (yaklaşık 787 USD) ve Singapur’da 1090 SGD (yaklaşık 788 USD) fiyat etiketine sahip olacak.

Samsung