Sosyal Medya

Mobil

Galaxy S7 Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S7 ne zaman tanıtılacağı merak konusuydu. İşte Galaxy S7 modellerinin tanıtılacağı gün!

Samsung, yıllardır amiral gemi modellerini Unpacked adlı kendi düzenlediği özel etkinliklerde tanıtıyor. Bu yıl da gelenek bozulmadı ve Galaxy S7 için Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi açıklandı.

Galaxy S7 ne zaman tanıtılacak?

Samsung’un açıklamasına göre Galaxy S7, 21 Şubat’ta düzenlenecek olan Galaxy Unpacked 2016 #TheNextGalaxy etkinliğinde tanıtılacak.

https://www.youtube.com/watch?v=3g3O94WALV8

Bu etkinlikte; Galaxy S7, Galaxy S7 edge ve Galaxy S7 edge+ modellerinin sahne alması bekleniyor.

Galaxy S7 ne zaman satışa sunulacak?

Geçtiğimiz yıl Galaxy S7’nin Avrupa’daki satışa çıkış tarihi Nisan aylarını bulmuştu. Şimdi Galaxy S7 tanıtımında Samsung, Galaxy Note 5 ve S6 edge+ modellerinde olduğu gibi elini hızlı tutacak.

Daha önce burada da haberde belirtmiştik. Galaxy S7’nin 11 Mart tarihinde satışa sunulacağı belirtiliyordu. Bu sefer görsel de sızmış oldu.

galaxy-s7

AndroidAuthority.com sitesinin verdiği habere göre Galaxy S7, 11 Mart tarihinde Avrupa’da satışa sunulacak.

Samsung Galaxy S7 ve S7 edge modellerinin aynı anda tanıtılması bekleniyor. Belki daha da küçük ya da büyük edge+ modeli de tanıtılarak, 3. bir modelin lanse edilme ihtimali var.

Tasarım olarak Galaxy S6’ya benzer olacak Galaxy S7, microSD kart desteği gibi başlıca değişiklikler ve donanım güncellemeleriyle gelecek.

Donanım tarafında ailenin hem Snapdragon 820 hem de Exynos 8990 işlemcisi kullanan iki farklı varyantının olması bekleniyor.