Sosyal Medya

Android

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Satış Tarihi Belli Oldu, 21 Nisan’da Çıkıyor

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Satış Tarihi Belli Oldu.Merakla beklenen Galaxy S8 21 Nisan'da raflarda yerini alması bekleniyor.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Satış Tarihi Belli Oldu!

Kullanıcılar tarafından merakla beklenen Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Satış Tarihi belli oldu.Yeni Amiral Gemileri 21 Nisan’da raflardaki yerini alıyor.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinin, 29 Mart tarihinde New York’ta yapılacak tanıtımla lanse edileceğini daha önce sizlere aktarmıştık. Gelen dedikodulara göre New York’ta yapılan etkinlikte, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus olarak iki cihaz birden tanıtılacak. Cihazların satış tarihi olarak 21 Nisan‘da raflarda yerini alması bekleniyor.

phonandroid.com sitesinde yer alanhabere göre: Galaxy S8’in ekranı 5.7 inc , Galaxy S8 Plus modelinde 6.2 inc ekran bulunacak.  İşlemci olarak Snapdragon 835 işlemciler kullanılmış. 4GB RAM, 12 MP arka kamerası bulunan cihazlarda 8MP ön kamera yer alacak. Göz tarayıcı özelliğinin yer alması beklenen cihazlar, suya ve toza karşı IP68 sertifikası  ile korunacak. Galaxy S8’lerde dayanıklı gövde yer alacak.

Galaxy S8’in Türkiye satış fiyatının 3.500-4.000 TL fiyat aralığında olması bekleniyor.