Sosyal Medya

Android

General Mobile GM 5 Plus Türk Telekom Bayilerinde 12 Ay Taksit İmkanıyla!

General Mobile GM 5 Plus Türk Telekom Bayilerinde 12 Ay Taksit İmkanı. Türk Telekom Avantajlı Cihaz kampanyalarına devam ediyor!

General Mobile GM 5 Plus, Peşin Fiyatına 12 Ay Taksitle Türk Telekom’da!

Türk Telekom, 4.5G uyumlu akıllı telefonlarda sunduğu avantajlı kampanyalarına devam ediyor.General Mobile’nin GM5 Plus makul fiyatı ve büyük ekranı ile aradığınız seçenek olabilir.

Türk Telekom, yeni kampanyası kapsamında General Mobile’nin GM5 Plus akıllı telefonunu peşin fiyatına 12 ay taksitle müşterileriyle buluşturuyor.

Türk Telekom’un mobil müşterileri, geniş ekranı ve yüksek çözünürlüklü kamerasıyla öne çıkan General Mobile GM5 Plus’a vade farksız sahip olabilecek.

General Mobile GM 5 Plus Türk Telekom Bayilerinde 12 Ay Taksit İmkanıyla!

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, mobil müşterilerine yönelik sunduğu avantajlı cihaz kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında, Türk Telekom’un mobil müşterileri General Mobile’nin GM5 Plus model akıllı telefonuna peşin fiyatına 12 taksitle sahip olabilecek.

Türk Telekom mobil müşterileri, peşin fiyatı 1.199 TL olan General Mobile GM5 Plus’a vade farksız 12 ay taksitle, ayda 99 TL’ye sahip olabilecekler. Kampanya 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Şık tasarımının yanı sıra üstün teknolojisi ile öne çıkan General Mobile GM5 Plus’un; 5,5 inç Full HD ekranı ve 13 MP çözünürlükteki flaşlı selfie kamerası bulunuyor. İşletim sistemi olarak Android’in en güncel yazılımı olan Android 7.1.1 Nougat’ı kullanan GM5 Plus, güçlü performansı ile üst düzey bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.

 

  • Tarifeye Ek 45 TL ‘den başlayan fiyatlarla
  • İnternet Paketli 56 TL ‘den başlayan fiyat​larla
  • Peşi​n 999 TL (KDV DAHİL)​

Türk Telekom