TeknoTalk

GE’nin Akıllı Ampülleri Alexa ve HomeKit Seçenekleri Sunuyor

Akıllı EV Sistemi Oluşturmak Artık O Kadar da Zor Değil.

GE’nin Akıllı Ampülleri Alexa ve HomeKit Seçenekleri Sunuyor.

Akıllı bir ev  – “smart home” oluşturmak isteyenler için; ışıklar, pencere kaplamaları, termostatlar ve daha pek çok şey için; ses kontrolü ve otomasyon eklemek için bir ton seçenek ile karmaşık bir mesele olabilir. Ancak GE (General Electric) elbette önce kendi markalı ürünlerini basitleştirmek için 2018’de piyasaya sürmek için yen akıllı tavan armatürleri, duvar anahtarları ve lambaları getirmek istiyor.

GE’nin The C isimli aydınlatma Serisi şimdi; gömme montaj ve gömme kutu seçenekleri ile ilk ses entegre tavan armatürleri olarak dikkat çekecek. Yeni Seri Ampüller ve tavan armatürleri ile ışıklarınızda ses kontrolü yapabilir; ışıkları açabilir veya kapatabilir, karartabilirsiniz. Ayrıca ışığın azaltıp yükseltmek için değiştirecek akıllı bir duvar anahtarı “dimmer”  de bulunacak.

GE’nin Akıllı Ampülleri Dahili Anten İçeriyor

Tüm bu akıllı ampüller ve tavan armatürleri GE Hub’a ihtiyaç duymaz. Hub’ın olmadığı durumlarda dahili anten sayesinde sürekli iletişim mümkün kılınıyor. Yanlışlık anahtar kapatılmış olsa bile erişim sürekli sağlanıyor.

Son olarak, GE, Apple HomeKit uyumluluğunu (sadece beyaz) C-Life ve (sıcaklık değişimi) C-Uyku akıllı ampuller C-Reach köprüsü ile getiriyor. iPhone ve iPad’teki Siri ile uzaktan veya yakından aydınlatma ayarları yapmak mümkün oluyor.

 

Exit mobile version