TeknoTalk

Google Chrome 64 Bit ‘e Geçişi Windows Kullanıcılarına Otomatikleştirdi

Google Chrome Windows Kullanıcılarını Otomatik Olarak 32 Bit’ten 64 bit’e Yükseltiyor

Google Chrome 64 Bit ‘e Geçişi Windows Kullanıcılarına Otomatikleştirdi.

Google Chrome’un 64 bit sürümünü bellek yönetimi, grafik performansı ve güvenlik nedenleriyle muhtemelen kullanabiliyorsunuz Ancak; Bazı kullanıcılar hala kullanamıyor olabilir.

Google Chrome 64 Bit Geçişi Kolaylaştı.

Google Chrome 57 Sürümüyle pil ömründe yüzde 25’lik bir tasarruf sağlamıştı. Sürekli geliştirilen Chrome sürümlerinden daha iyi performans alabilmenin en önemli koşulu 64 bit sürümünü kullanmak. Ancak bazı kullanıcılar 32 bit sürümlerini kullanmaya devam ediyor. Bilerek veya bilmeyerek tabi ki; Google şimdi 32 bit kullanıcılarını bu performans iyileştirmelerinden daha fazla faydalanması için 32 bit’te 64 Bit’e geçişi otomatik hale getirdi.

Google Chrome 58 sürümüyle birlikte Google;

64 bit işletim sistemine ve 4 GB’den fazla RAM’e sahip Windows kullanıcılarının otomatik olarak 32 bit’den 64 bit’e geçiş yapacaklarını söylüyor.”

Aynı zamanda 9to5Google‘ın işaret ettiği gibi MacOS’daki bir beta sürümü, bildirimlerin çalışma şeklini değiştiriyor. Bildirimlerin gerek kurulum şekli gerekse işlem düğmeleri ve görüntüleri değişti ve animasyonlu PNG dosyalarını doğal olarak destekliyor.

 

 

Chrome Releases Blog, Chromium Blog

 

Engadget

Exit mobile version