Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Google Drive iPhone Yedekleme Özelliği, iOS’tan Android’e Geçiş çok Kolay!

Google Drive iPhone Yedekleme Özelliği, iOS'tan Android'e Geçiş Kolay! Google Drive iOS uygulamasına yedekleme özelliği, iOS to ANDROID kolay

Google Drive iOS’tan Android’e Geçişleri Kolaylaştırdı!

Google Drive iPhone Yedekleme özelliği, Google’ın Apple’a karşı bir cevap niteliğinde!

Google Drive, iOS işletim sisteminden Android’e geçişleri kolaylaştırmak için size bir kısayol oluşturuyor. Kişilerinizi, takvim etkinliklerinizi, fotoğraflarınızı ve videolarınızı kolayca aktarabilirsiniz.

iOS’dan Android’e geçiş yapıyorsanız, Google Drive size yardımcı olabilir. Google Drive’ın en yeni özelliği, takvim etkinliklerinizi, kişilerinizi, fotoğraflarınızı ve videolarınızı yedekleme imkanı veriyor.

Google Drive artık iOS kullanıcılarının Android’e daha kolay geçiş yapmasını sağlamak için iPhone’ları yedekleyebiliyor!

Uygulamanın iOS sürümüne eklenen yeni özellik sayesinde, Kişilerinizi, takviminizi ve fotoğraf makinesini anında yedekleme ve bulutta depolama özelliği geldi.Bu sayede, bir Pixel veya başka bir Android telefonu satın aldığınızda, tüm öğeleriniz Google’ın çeşitli uygulamalarında sizi bekliyor olacak.

Google Drive iPhone Yedekleme özelliği iOS to Android geçişini kolaylaştırıyor!

Yeni seçenek, Ayarlar Menüsü Altında “yedekleme” olarak yer alıyor. iPhone’un yedeklenmesi bazı durumlarda bir kaç saat alabileceği için bir WiFi ağına bağlıyken yapılmasında fayda var. Uygulama yedekleme boyunca açık kalmalı.

Bu uygulama aslında benzer şekilde Android’ten iOS’a geçişi kolaylaştıran Apple’a Google’ın bir cevabı olarak görülüyor. Elbette Google drive yedekleme işleminden çok daha fazlasını yapıyor. Ancak unutmayın! Ne yazık ki, Google Drive metinlerinizi veya müzik kitaplığınızı yedeklemeyecektir.