Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Dünyayı Birde Google Earth VR ile Gezin!

Google Earth VR kullanıma sunuldu. Dünyayı başka bir gözle görmek size çok farklı hissettirecek. Uygulama Steam üzerinden indirilebilir.

Google Earth VR kullanıma sunuldu. Dünyayı başka bir gözle görmek size çok farklı hissettirecek.

Google, HTC Vive için Google Earth VR’ı kullanıma sundu. VR mağazasında ücretsiz olarak indirilen Google Earth VR, dünyadaki çeşitli şehirlere turlar sunarak başlıyor. Tokyo ve New York gibi metropoller üzerinde uçabilir, dünyayı uzaydan izleyebilir, bir dağın zirvesinde durabilirsiniz. 3 Boyutlu Google Earth sunumlarının size daha önce yaşamadığınız duygular yaşatacağı kesin.

Google, Earth VR’ın açıklamasında dünya çok büyük olduğu için, dünyadaki her yerin Google Earth VR ile görüntülenemeyeceğini kullanıcılarına hatırlatıyor.

google earth vr

HTC Vive’ın kontrol kumandası ekranda sanal olarak görülebiliyor. Görüntünün sağ tarafında hangi bölgede olduğunuzu gösteren bir dünya, sağ tarafta ise gideceğiniz noktayı işaret etmek için kullanacağınız sanal kumanda görülüyor.

google earth vr

Uygulama, Steam üzerinden ücretsiz olarak sunuluyor. İlk aşamada sadece HTC Vive ile kullanılabilen uygulamanın, zaman içinde diğer sanal gerçeklik gözlükleri için de kullanıma sunulması bekleniyor.

Google Haritalar yenilendi