Sosyal Medya

Android

Google Fotoğraflar Hakkında Her Şey

Google I/O 2015 konferansında, Google ürünlerinin tanıtımları devam ediyor. İşte yeni Google Fotoğraflar hakkında her şey.

Google I/O 2015 konferansında, Google ürünlerinin tanıtımları devam ediyor. İşte yeni Google Fotoğraflar hakkında her şey.

Google’ın en yeni ürünlerini tanıttığı Google I/O 2015 konferansı devam ediyor. İşte Google I/O 2015’te tanıtılan Google Fotoğraflar hakkında her şey.

Fotoğrafları Sınırsız Depolama Alanında Saklayın

Google Fotoğraflar ile çektiğiniz fotoğraflar anlık olarak Drive depolama alanınızda saklanır. Bu şekilde fotoğraflara her cihazdan erişebilirsiniz. Ayrıca yapılan açıklama ile Google Fotoğraflar’da depolama sınırı yok. İstediğiniz kadar fotoğrafı Google Fotoğraflar ile saklayabilirsiniz.

Fotoğrafları Düzenleyin

Google Fotoğraflar uygulaması ile fotoğraflarınızı gelişmiş ayarlar ile düzenleyebilirsiniz. Çeşitli efektler ve filtreler ile en az Snapseed kadar başarılı bir uygulama olan Google Fotoğraflar, kolaylıkla kullanılabiliyor.

Fotoğraflarınızı Klasörlere Ayırın

Google Fotoğraflar’ın gelişmiş seçme yetenekleri sayesinde onlarca fotoğrafı iki hareketle seçebilir, istediğiniz klasöre kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Android, iOS ve Web’den Erişin

Google Fotoğraflar uygulamasını Android ve iOS’te mobil uygulama aracılığı ile, ayrıca web sayfası aracılığı ile kullanabilirsiniz. Uygulama linkleri yayınlandığında sizlerle paylaşacağız.