TeknoTalk

Yüksek Kaliteli Google Home Max Hoparlörü 399 Dolara Satışa Sunuldu

Yüksek Kaliteli Sesiyle Google Home Max 399 Dolara Satışa Sunuldu.

Google Home Max Hoparlörü 399 Dolara Satışa Sunuldu. Daha fazla ses gücü ve kalitesinin yanında Google Home Ses Asistan Hizmeti ile karşımıza geliyor.

Google Ekim ayında yüksek kaliteli Home Max Speaker’ı duyurmuştu. Best Buy Sızıntısı ile bir kaç detayı bilinen Akıllı Hoparlörün 11 Aralık’ta piyasaya sunulacağı belirtilmişti.

Nitekim bu tarihte Best Buy ve Verizon üzerinden Home Max Hoparlörü 399 Dolara Satışa Sunuldu. Google’ın kendi sitesinde hala bekleme listesine kayıt olsa da artık ürünün resmi olarak satış sunulduğunu biliyoruz.

Google Home Max Hoparlörü spor bir tasarımla, 4.5 inç yüksek gezinimli Wooferlara ve özel tweeter’lara sahip. Bu haliyle Sonos Play 5 gibi bu sınıfta ciddiye alınan ürünler arasına giriyor.

Google Home Max Hoparlör”çok yüksek, dengeli ve berrak, iyi tanımlanmış bas” sunuyor.

Home Max siyah ve beyaz renkleri, Chromecast ve Ses Kontrollü Google Asistan Hizmeti ile birlikte geliyor. Satış fiyatı ise 399$.

Bu iki özellikten hiç birine sahip olmayan Sonos Play 5’ten üstelik 100 Dolar daha ucuz. Öte yandan Sonos, Google Asistan’ın 2018’de Sonos Play:1’e geleceğini söyledi ancak şirket; başka modellere gelip gelmeyeceğini belirtmedi.

 

Best BuyVerizon

Exit mobile version