Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Google Inbox Herkese Açıldı

Google'ın yeni ürünlerini tanıttığı Google I/O 2015 konferansı devam ediyor. Konferansta Google Inbox uygulamasının tüm kullanıcılara açıldığı açıklandı.

Google’ın yeni ürünlerini tanıttığı Google I/O 2015 konferansı devam ediyor. Konferansta Google Inbox uygulamasının tüm kullanıcılara açıldığı açıklandı.

Google’ın en yeni ürünlerini tanıttığı en büyük etkinliklerden biri olan Google I/O 2015 konferansı devam ediyor. Konferansta Google Inbox uygulaması hakkında yeni bilgiler de aktarıldı.

Google I/O 2015 konferansında belirtilene göre Inbox uygulamasının davetiyeli üyelik sistemi sona erdi. Artık herkes istediği zaman Inbox uygulamasını ve web sitesini kolaylıkla kullanacak.

Yeni özellikler eklendi
Bununla birlikte Inbox’a yeni özellikler de eklendi. Bu özelliklerden gönderilen mesajı 10 saniye içinde geri alabilme, en önemli yenilik olarak gösterilebilir. Bu özelliği kullanabilmek için, mesaj listesinde gönderdiğiniz mesajı sağa kaydırmanız yeterli.

Ayrıca Inbox uygulamasından ayrılmadan, anlaşmalı Pinterest, HotelTonight ve Eat24 uygulamalarındaki işlemlerinizi de gerçekleştirmeniz mümkün.

Ayrıca Bundle yani Türkçe olarak demetleme özelliği ile Inbox uygulaması seyahat ile alakalı tüm mesajlarınızı tek bir bölümde toplayabiliyor. Inbox uygulaması hakkında aktarılanlar şimdilik bu kadar. Google I/O 2015 hakkındaki diğer haberlere aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.