TeknoTalk

Google Müze Uygulaması, Size Benzeyen Müze Portresi Var mı?

Google’ın Müze Uygulaması Size Benzeyen Müze Portreleri Var mı? Ona Bakıyor.

Sanki size benzeyen bir müze portresi olup olmadığını merak ediyor musunuz? bu merakınızı giderecek bir uygulama Google’ın son güncellemesinde yer aldı.

 

Google Arts & Culture’s diğer adıyla Google Müze Uygulaması ‘nın son güncellemesi şimdi, selfi resimlerinizi sanat eserlerinin içine yerleştiriyor. Yüzünüzü geniş sanat koleksiyonundan uygun olanları ile eşleştiriyor. Ortaya çıkan sonuç sizi şaşırtabilir.

2016 yılında gelen uygulama Sanat Severlerin Gözdesi, Sevdiğiniz sanat eserleri bulup kendi koleksiyonlarını oluşturup bunları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Google Sanat ve Kültür Uygulaması – Benim Tabirimle Google Müze Uygulaması, tüm sergileri kullanılabilir hale getirmek için 70 ülkeden 1.200’den fazla uluslararası müzeler, galeriler ve kuruluşlarla işbirliği yaptı.

Uygulama anlaşılmaz bir şekilde coğrafi olarak kısıtlanmış görünüyor. Yine de tüm bu olanlar Google’ın derin öğrenme sistemlerinin bireysel ayrıntıları eşleştirmede ne derece başarılı olduğunun bir göstergesi.

İşte bazı örnekler;

 

Dediğimiz gibi Google Arts & Culture uygulaması uyardığı gibi müze eşleme özelliği Amerika ile sınırlı görünüyor. Ancak VPN Özellikli Opera Gibi bir tarayıcı ile çok rahat ulaşabilirsiniz.

Google Müze Uygulaması 

Google Arts $ Culture iOS

GQ

Exit mobile version