Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Google’dan 55-inç 4K Dokunmatik Ekranlı Beyaz Tahta

Google, 55-inç 4K dokunmatik ekranlı beyaz tahta Jamboard'u tanıttı. Beyaz tahtaya bulut desteği! 55-inç beyaz tahta Google Jamboard.

Google, 55-inç 4K dokunmatik ekranlı beyaz tahta Jamboard’u tanıttı.

Google son dönemde iki yeni akıllı telefonlar ile başlayan donanım geliştirme konusunda ciddi ataklar yapmaya başladı. Smarthub, wireless router’lar. Şimdi ise ofis araçları konusunda yeni donanımlar geliştiriyor. Google Jamboard ofisteki veya okullardaki beyaz tahta ihtiyacına farklı bir boyut kazandırıyor.

hero_small-4K Dokunmatik Ekranlı Beyaz Tahta

 

Beyaz tahtaya bulut desteği! 55-inç beyaz tahta Google Jamboard.

Google bugün Jamboard’u duyurdu. Buluta bağlı olarak çalışabilen ve yenilenen G suite ürünü 55-inç beyaz tahta Jamboard. Temelde standart dijital beyaz tahta gibi 4K dokunmatik ekrana sahip 55-inç dev ekranlı koca bir bilgisayar. Bulut ve diğer cihaz bağlantıları gibi zenginlikler eklenmiş.

 

Beyaz tahtadaki çalışmalarınız buluttaki dosyanıza rahatlıkla kayıt edilebilir. Web veya G Suite uygulamalarından rahatlık bilgi aktarımı yapılabilir. Tabi ki Google Hangouts desteği ile tüm verilerinizi diğer arkadaşlarınızın cihazları ile paylaşabilirsiniz.

hero_rear_small_iowsdde-4K Dokunmatik Ekranlı Beyaz Tahta

Belki daha da önemlisi ofis dışındaki ekipler ilede gerçek zamanlı olarak birlikte çalışmak, Google Jamboard ile mümkün olabilir.

 

tools_small-4K Dokunmatik Ekranlı Beyaz Tahta

Android ve iOS tabletiniz varsa tam boy ekrana ulaşmanız mümkün. Yapışkan notlar, Fikirlerinizi rahatça ifade edebileceğiniz ifade balonları, şablonlar vs. yanlışları düzeltmek için silgi olarak parmağınızı kullanabilirsiniz.

Gel gelelim Fiyatına. 6000 dolar satış fiyatı ile 2017 yılında satışa sunulacak.

Jamboard — the whiteboard, reimagined for collaboration in the cloud on Google Blog