Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Ses Kontrollü GoPro’lar için Ses Kontrollü Uzaktan Kumanda

GoPro Remo, Ses Kontrollü GoPro'lar için Ses Kontrollü Uzaktan Kumanda, GoPro REMO SATIŞ FİYATI? GoPro Remo ÖZELLİKLERİ, DETAYLAR BURADA!

GoPro, artık ses kontrollü kameralar için ses kontrollü uzaktan kumandaya sahip.

Kameranızı evcil hayvanlara veya küçük çocuklara üzerine takıp kullanmayı planlıyorsanız, Ses Kontrollü Uzaktan Kumanda GoPro Remo oldukça kullanışlı olabilir.

GoPro Remo, Ses Kontrollü GoPro'lar için Ses Kontrollü Uzaktan Kumanda

GoPro’nun iki yeni modeli Hero 5 Black ve Hero Session’ı satın alma tercihlerinde yüksek puanlar almasının en önemli nedenlerinden birisi de sesli kontrole izin veriyor olması. Fotoğraf çekmek, video çekmek, kaydı başlatmak ve durdurmak ve hatta kamerayı kapatmak gibi. Elbette kameranın bu sesli kontrol özellikleri özellikle sesli ve rüzgarlı havalarda mikrofonun bu komutları algılamasını engeleyebiliyordu.

Bu soruna çözmek isteyen GoPro yeni ses kontrollü kameralarıyla kullanılmak üzere bir ses kontrollü uzaktan kumanda olan Remo’yı yeni tanıttı.

GoPro Remo tıpkı Hero5 Black’in kendisi gibi su geçirmez özellikte ve klipsli. 10 farklı dilde komutu destekliyor ve 33 feet kullanım mesafesi var.

GoPro Remo rüzgar gürültüsünü kontrol etmenin yanı sıra, evcil hayvanlara veya küçük çocuklara klipsleyip uzaktan kayıt başlatmanız mümkün.

Ses kontrollü uzaktan kumanda GoPro Remo Satış Fiyatı?

Hem klips hem de bileklik yuvalarının olduğu kutusu ile 80$’lık bir satış fiyatı var. Buradan satın alabilirsiniz.

 

GoPro (1), (2)