Sosyal Medya

Donanım

GTA 5’i Bu Sistem Bile Kaldırıyor!

PC platformu için çıkan Grand Theft Auto 5'i düşük sistemli bilgisayarlarda oynayabilmek için bir yama yayınlandı.

 

Eski ve yeni nesil konsolların ardından geçtiğimiz günlerde PC platformu için çıkan Grand Theft Auto 5’i düşük sistemli bilgisayarlarda oynayabilmek için bir yama yayınlandı.

Kuşkusuz geçtiğimiz haftaya damgasını vuran oyun olarak karşımıza çıkan Grand Theft Auto 5’in PC versiyonu, ilk günden milyonlarca satış rakamına ulaştı.

İyi bir optimizasyon ayarına sahip olmasına rağmen istediği yüksek sistem gereksinimleri ve sunduğu kaliteli oyunla yine de birçok GTA sevdalısı oyunu oynayamadı. Oynayamamalarının başlıca sebebi ise sizin de tahmin edeceğiniz üzere yetersiz sistem gereksinimleri.

GTA 5 oynamak o kadar zor değil

Siz okurlarımıza bu haberde, GTA 5’i düşük seviye bilgisayarlarda bile oynatmanızı sağlayabilecek bir uygulamadan bahsedeceğiz. Ragnos1337 adlı bir oyuncu tarafından hazırlanan yama, GTA 5’in grafik kalitesini oldukça düşük seviyelere indirerek oynatma fısatı sunuyor.

Battlefield 3, Battlefield 4, Dragon Age: Inquisition, Dying Light, FIFA 15, Tomb Raider ve Watch Dogs gibi oyunların da oynanmasında etkili olan bu uygulama, aşağıdaki belirtilen test sisteminde +30 FPS’de ve donma oladan hızlı bir oyun deneyimi yaşatabiliyor.

  • İşlemci: Intel Core i3 2330M @2.20GHz
  • Bellek: 4GB RAM DDR3 @665MHz
  • Ekran Kartı: NVidia GeForce GT520M
  • Depolama: 750GB Toshiba MK7575GSX

Yukarıda da belirttiğimiz üzere grafik kalitesini oldukça aşağı seviyelere çeken bu uygulama ile oyunu oynayıp, oynamamak sizin tercihiniz fakat hiç oynamamaktan da iyidir diyorsanız aşağıdaki adrese tıklayarak uygulama sayfasına gidebilir, faydalanabilirsiniz.

https://ragnos1997.wordpress.com/ragnotechclient/