Sosyal Medya

Genel

Hediye Seçmekte Zorlananlara 10 Yılbaşı Hediyesi Önerisi

Hediye Seçmekte Zorlananlara 10 Yılbaşı Hediyesi Önerisi. Yeni yılda Bir Birinden ilginç Hediye Önerileri ....

 

Hediye Seçmekte Zorlananlara 10 Yılbaşı Hediyesi Önerisi

 

İki seçenek sunulduğunda ikisi arasında fazlasıyla zaman kaybeden, kararsızlık abidesi olan ve bu sebeple seçimlerinde hep stres yaşayanlara müjde! ? Yaklaşan yeni yılda siz de şimdiden sevdikleriniz için kara kara ne hediye alacağınızı düşünüyorsanız, en sevilen yılbaşı hediyesi fikirlerimizle kararsızlıklarınıza son vermeyi hedefliyoruz.

Tüm sevdiklerinize gönül rahatlığıyla hediye edebileceğiniz birbirinden anlamlı hediye seçeneklerimizle tanışmak için daha fazla zaman kaybetmeyin deriz ?

  1. Kişiye Özel Manyetik Kum Saati

Ahşap tabanına yeni yıla dair en anlamlı mesajınızı yazdırabildiğiniz manyetik kum saati, senelerin hızla geçtiğini sevdiklerinize hatırlatacak en anlamlı hediyelerden…

http://www.buldumbuldum.com/hediye/kisiye-ozel-manyetik-kum-saati/

2. Küçük Yılbaşı Kar Küreleri

Farklı modelleri de bulunan bu şirin kar küresi, her yaş grubundaki sevdiklerinize hediye edebileceğiniz nitelikte! Var oldukça sizi hatırlatacak yılbaşı temalı kar kürelerimizi sizin de çok seveceğinizden eminiz.
http://www.buldumbuldum.com/hediye/kucuk-yilbasi-kar-kureleri/

3-Kişiye Özel 2017 Yılbaşı Kupa Bardakları 

Kişiye özel olarak hazırlanan yılbaşı temalı kupa bardağa hediye edeceğiniz kişinin fotoğrafını ve en anlamlı yeni yıl mesajınızı bastırabiliyorsunuz.


http://www.buldumbuldum.com/hediye/kisiye_ozel_2014_yilbasi_kupa_bardaklari/

4-Yılbaşı Hediyesi Yastıklar

Noel baba tasarımıyla dikkat çeken ve tamamen kişiye özel olarak tasarlanan bu yastığın dikdörtgen modeli de bulunmaktadır. Tasarımdaki metin ve fotoğraf kısımlarını dilediğiniz şekilde güncellemeniz mümkündür.
http://www.buldumbuldum.com/hediye/yilbasi-hediyesi-yastiklar

5-Kardan Adam Kutulu Yılbaşı Çikolatası

İçerisinde 25 adet mutlu yıllar mesajlı ambalaja sahip Mabel çikolata bulunan kardan adamlı hediye sepeti, yılbaşında verebileceğiniz en tatlı hediye olmaya aday!

http://www.buldumbuldum.com/hediye/kardan-adam-kutulu-yilbasi-cikolatasi/

6-Yılbaşına Özel Hediye Kovası 

Mutlu yıllar mesajlı kovasıyla gönderilen ve içerisinde baston şeker, yıldızlı drajeler olan minik şişe ve ayıcık anahtarlığın bulunduğu hediye kovası, içindeki çocuğu kaybetmeyen sevdiklerinize verebileceğiniz en anlamlı yılbaşı hediyesi olacak.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/yilbasina-ozel-hediye-kovasi/

7-Yılbaşı Hediyesi Termoslar 

Noel baba, yılbaşı çorabı ve kardan adam olmak üzere 3 farklı tasarımı bulunan mutlu yıllar mesajlı yılbaşı termosları, yeni yıla özel olarak tasarlanmış en kullanışlı ürünlerimizden…

http://www.buldumbuldum.com/hediye/yilbasi-hediyesi-termoslar/

 8-Noel Babalı Ahşap Defter

Yazı yazmayı seven dostlarınıza ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz, Noel babalı 2017 ahşap defter ürünümüzü kaçırmayın ? Defterin yanındaki kalem de ürünle birlikte gönderilmektedir.
http://www.buldumbuldum.com/hediye/noel-babali-ahsap-defter/

9- Yılbaşına Özel Mesajlı Kitap Ayraçları

Tam bir kitap kurdu olan dostlarınıza, unutamayacakları bir yılbaşı hediyesi almanız mümkün! Noel baba ve geyik olmak üzere 2 tasarım seçeneği bulunan bu kitap ayraçlarımız kişiye özel olarak hazırlanmaktadır.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/yilbasina-ozel-mesajli-kitap-ayraclari/

10-Notlu 2017 Duvar Takvimi

Yeni yıla dair en güzel mesajlarınızın yazılı olacağı 2017 duvar takvimi ürünümüzle sene boyunca sevdiklerinizin yüzündeki tebessümün sebebi olabilirsiniz ? Takvim 2017 yılına özel olarak hazırlanmıştır.
http://www.buldumbuldum.com/hediye/notlu-2015-duvar-takvimi

Orijinal hediye fikirlerimizin devamı için;
http://www.buldumbuldum.com/hediyesi/yilbasi/
http://www.hediyedenizi.com/yilbasi-hediyesi/