Sosyal Medya

Android

Herkes için WhatsApp Görüntülü Arama Başladı

Herkes için whatsApp Görüntülü Arama Özelliği Kullanılabilir Durumda! iOS, Android, Windows. Hemen İndir. Tüm detaylar Burada!

WhatsApp Görüntülü Aramayı bugün başlattı.

WhatsApp Görüntülü Arama iOS, Android ve Windows kullanıcıları için artık kullanılabilir durumda.

WhatsApp son günlerde popüler uygulamasına bir çok yeni özellik ekledi ancak en çok beklenen video arama özelliği nihayet yayımlandı. Bazı kullanıcılar Mayıs ayından itibaren test kullanıcısı olarak denemişlerdi. Ekim ayından itibarense Android kullanıcılarının bu konuda ısrarları olmuştu.

Nihayet Facebook herkes için kullanılabilir görüntülü arama özelliğini iOS, Android ve Windows kullanıcılarına sundu.

Herkes için WhatsApp Görüntülü Arama Başladı, iOS,Android,Windows

Özelliği Etkinleştirmek için?

Bu özelliği kullanmak için yapmanız gereken aslında oldukça basit. Bir sohbet başlatın ve yukarıdaki telefon düğmesine basın. Ardından, sesli veya görüntülü arama yapmak için bir seçenek sunulur. Bu kadar!

Ses ve Görüntü Kalitesi – Wifi!

WhatsApp Görüntülü Arama Özelliği test edildiğinde, ses ve video kalitesinin güçlü WiFi üzerinden mükemmel olduğunu görebilirsiniz. Ancak mobil veya daha yavaş geniş bant bağlantısı ile bağlanıyorsanız. Kotanıza dikkat etmenizde fayda var.!

Facebook yaklaşık bir buçuk yıldır sesli arama kullanıyor.Halen birçok popüler mesajlaşma uygulamasında olduğu gibi Messenger’da bu özelliği sunmuyor.

Bir Milyardan fazla kullanıcısıyla WhatsApp görüntülü görüşmelerde  kullandıkları mobil işletim sistemlerinden bağımsız milyonlarca insanı bir birleri ile görüştürme yarışında Google’ın Allo uygulamasınında önüne geçebilir.

Herkes için WhatsApp Görüntülü Arama Özelliği

whatsapp