Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

3. Köprü Kullanmadan HGS Cezası Alanlar, Bunun Sebebi?

3. Köprü Kullanmadan HGS Cezası Alanlar için HGS Ceza Sorgulama Nasıl ve Nereden Yapılır? HGS Ceza Sorgulama, Bağlantı yollarına dikkat

Yavuz Sultan Selim köprüsü namı diğer 3. köprü neden HGS cezalarının artmasına sebep oldu?

HGS Ceza Sorgulama- Bildiğiniz gibi Hızlı Geçiş Sistemi’nden (HGS) ihlalli geçiş yapanlar tespit edilerek idari para cezasına çarptırılıyor. Peki Köprüyü kullanmadıkları halde HGS cezası alanlardan biride siz olabilirsiniz.

Peki HGS ceza sorgulama nasıl yapılır? İşte merak edilenler…

3. köprüden sonra HGS ihlalleri arttı. Bir çok kullanıcı 3. köprüye bağlanan ve şehir içinde kalan yolları kullandıkları için kameralar tarafından otomatik tespit edilip küçük küçük yontuluyor. Bu küçük rakamlar toplandıkça büyüyor.

Bağlantı yolları yüzünden 3.Köprüyü kullanmadan HGS cezası almış olabilirsiniz. HGS Ceza Sorgulama

3. Köprü Kullanmadan HGS Cezası Alanlar, HGS Ceza Sorgulama

HGS CEZA SORGULAMA

Hızlı Geçiş Sistemi’nden (HGS) geçiş ihlal cezası alanlar cezalarına, http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresli internet sayfasından ulaşabilmektedirler. Belirtilen internet adresine giriş yapabilmek için üye olmanız gerekiyor.

HGS geçiş ve ihlal bilgilerine ait tüm düzeltme, inceleme ve itiraz işlemleri Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılmakta olup, HGS geçişlerinizle ilgili bu taleplerinizi [email protected] e-posta adresine gönderebilirsiniz veya 0 850 460 60 60 KGM HGS Çağrı Merkezine iletebilirsiniz.

PTT HGS Sorgulama Linki

E-devlet üzerinden HGS cezalarını Sorgulama Linki