Sosyal Medya

Android

Honor 8 Pro Özellikleri ve Fiyatı, 20 Nisan’da Resmen Tanıtılıyor

Honor 8 Pro Özellikleri ve Fiyatı, 20 Nisan'da Resmen Tanıtılıyor. Üst Düzey Donanımlara sahip ve makul fiyat politikası ile karşımıza çıkıyor

Honor 8 Pro, Huawei’nin En Yeni Amiral Gemisi

Honor 8 Pro Özellikleri ve Fiyatları, 20 Nisan’da Resmen Tanıtılıyor!

Bir Huawei markası var bir de Honor. Her ikisi de teknik açıdan aynı şirket olsa da Honor markası, Huawei’nin en iyi akıllı telefon parçalarını kullanarak tabiri caizse bütçe dostu cihazlar olarak yeni paketlenmiş haliyle tüketiciye sunmayı başarıyor.

Honor 8 Pro Özellikleri ve Fiyatı, 20 Nisan'da Resmen Tanıtılıyor

İki marka arasındaki genel fark bu. Honor 8  ile orta seviyeden üst seviyeye doğru bir geçiş olduğunu söyleyebiliriz.

Honor 8 Pro Özellikleri ve Fiyatı, 20 Nisan'da Resmen Tanıtılıyor

Şirket şimdi de daha üst seviye özellikleri ile donattığı yeni Honor 8 Pro’yu duyurdu. Yaklaşık 593 Dolarlık  (£475) fiyatıyla satışa sunulacak.

Honor 8 Pro’da hangi özellikler var bir bakalım.

Honor 8 Pro Özellikleri

Kasanın altında Huawei’nin en iyi işlemcisi var. Dört adet 2.4GHz çekirdek ve dört adet 1.8GHz çekirdeği içeren Kirin 960, 6 GB RAM ve 64 GB genişleyebilir depolama alanı. Yazılım tarafında ise ayrıca Huawei’nin EMUI (5.1) ‘in en yeni sürümünü çalıştırıyor. EMUI 5.1 Android 7.0 Nugat’ın üzerine kurulmuş. Geliştirmeler arasında daha iyi bir mavi ışık filtresi ve GoPro ile ortak geliştirilen Highlights adı verilen  yeni Kamera özelliği var. Galeride mevcut olanlardan otomatik olarak video hikayeleri oluşturan (HTC’nin eski Zoe Highlights özelliği gibi).

Honor 8 Pro Galeri

 

Diğer Huawei cihazlarında olduğu gibi Honor 8 Pro’da performansı en üyü düzeye çıkarmak için makina öğrenimini kullanarak günlük alışkanlıklarını takip ederek sık kullandığınız uygulamaların daha hızlı yüklenmesini sağlar. Kullanımdan 500 gün sona bile yüzde 80 verimlilikle cihazınızı kullanabilecek arka planda geliştirmelere sahip.

Tasarımına bakıldığında  görünüşe göre oldukça pahalı bir cihaz gibi hissediliyor ve doğru yerlerde yumuşak kıvrımlara yer verilmiş. iPhone vari bir görüntüsü olduğunu söylemek lazım.

6.97 mm kalınlığında, 4000 mAh ‘lik bir batarya ve hızlı şarj desteği ile geliyor. 5.7-inch Quad HD (2,560 x 1,400) ekran.

VR Desteği Yüklü Geliyor!

Honor 8 Pro’da Jaunt VR uygulaması ön yüklü geliyor ve kutunun içinden de Karton VR görüntüleyici var. Pahalı olmasa bile bu aksesuarı standart olarak ve nazikçe kutuya eklemek hoş bir dokunuş.

Honor 8 Pro varken Huawei’ini Yeni amiral gemisi Huawei P10 modeli neden alınır tahmin etmek zor. Huawei P10 bir kaç teknik özelliği daha az olmasına rağmen £ 549 gibi bir rakama satılıyor. Daha pahalı yani.

P10 Kamera tarafında kağıt üzerinde Honor 8 Pro’dan daha iyi. Yine de, yeni Honor cihazında çekici fotoğraflar çeken mükemmel bir çift 12 megapiksel kamera seti (her ikisinde de f / 2.2) ve selfiler için 8MP kamera yer alıyor. Düşük ışık seviyelerinde bile Honor 8 Pro oldukça etkileyici sonuçlar alıyor.

Honor 8 Pro Huawei’nin çeşitli aksesuarları da dahil olmak üzere İngiltere’de tanıtım fiyatı olan 474 £’ sterlinden ön siparişle satışa sunuluyor.

Resmi lansman 20 Nisan’da yapılacak ve Amazon üzerinden de satışına başlanacak. Diğer bölgelere ve ülkelere sevkiyatı ve satışı ile ilgili henüz kesin bir bilgi yok.

Honor 8 Pro Huawei’nin yeni amiral gemisi!

Honor 8 Pro Özellikleri ve Fiyatı, 20 Nisan’da Resmen Tanıtılıyor

Honor 8 Pro fiyatı Avrupa için 549 Euro olarak belirlenmiş durumda. Cihaz ilk olarak Avrupa ülkelerinde mavi rengiyle, daha sonra ise global olarak satışa açılacak.

Honor 8 Pro teknik özellikleri

  • Boyutlar: 157 x 77 x 6.97 mm
  • Ekran: 5.7 inç 1440 x 2560 IPS LCD
  • İşlemci: Kirin 960
  • GPU: Mali-G71MP8
  • RAM: 6 GB
  • Depolama: 64GB + microSD kart
  • Kamera: 12 MP + 12 MP arka kamera,  8 MP ön kamera
  • İşletim sistemi: Android 7.0 Nougat
  • Batarya: 4000 mAh

 

Engadget