TeknoTalk

HP Sprocket, Mürekkep Gerektirmeyen Şık ve Küçük Yazıcı

HP’nin Minik Yazıcısı CES 2018’de oldukça dikkat çekti

HP Sprocket, Mürekkep Gerektirmeyen Şık ve Küçük Yazıcı. Tam da akıllı telefonlarınız için ideal.  ZINK

Teknolojisi kullanan Hp Sprocket, Hp Sprocket Plus,HP SPROCKET 2-IN-1 özellikleri Neler?

HP’nin minik Sprocket yazıcısı bu yıl ki CES 2018 konferansında, daha önce gördüğümüz herhangi bir kamera kadar eğlenceli bir görüntü oluşturdu. Ölçülerine bakıldığında 2 inç genişliğinde 3 inç uzunluğunda (2 x 3” (5 x 7.6 cm),   Premium modeli yani “HP Sprocket Plus” bundan biraz daha büyük tabi.

Elbette bluetooth özellikli cihazlar ile çalışıyor. Bu açıdan özellikle akıllı telefonlarından renkli görüntüler almak isteyenler için ideal. Zınk teknolojisi kullanıyor.

ZINK teknolojisi nedir?

Zero Ink- Zero INK- yani sıfır mürekkep teknolojisi kullanan HP Sprocket, fotoğraf yazdırmak için ısı ve özel kağıt kullanan, mürekkepsiz bir yazıcıdır.

 

HP Sprocket Satış Fiyatı?

Yaklaşık 129$’a satılan Hprocket ZINK destekli yazıcılardan sadece bir tanesidir.Ama büyüklüğüne ve basılı fotoğrafların dokunulmadan önce kurumasına gerek olmadığı göz önüne alındığında; gördüğümüz en kullanışlı Fotoğraf Yazıcısı çözümlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Tüm fotoğrafların dijital olarak saklandığı şu dönemlerde fiziksel çıktılara hala ihtiyaç var. Üstelik mürekkep masrafına göre daha cazip zira; 40 yapraklı özel kağıdı yaklaşık 20 dolar.

Hp Mürekkepsiz Yazıcı

Exit mobile version