Sosyal Medya

Donanım

HP Z 3D Kamera, HP Sprout 3D Özelliğini Aksesuara Dönüştürdü

HP Z 3D Kamera, HP Sprout 3D Özelliğini Aksesuara Dönüştürdü. Herhangi bir bilgisayara 3D Çekim Yapma imkanı sağlayan aksesuar detayları

HP Herhangi bir bilgisayara 3D Çekim Yapma Özelliğini Getiriyor

HP Sprout 3D Özelliğini Aksesuara Dönüştürdü. HP Z 3D Kamera, HP 3D Çekimi Tüm Bilgisayarlara getirmiş oldu. HP’nin Sprout PC’sinin taşınabilir evrimi.

HP’nin Sprout hepsi bir arada PC’leri her zaman ilgi çekici olmuştur. Benzersiz kameraları sayesinde ideal 3D yakalama makineleri haline dönüşmüştür. Ancak şimdi güçlü bir makinanız varsa monitörünüze takacağınız bu aksesuarlar 3D Capture – 3D Çekimi bilgisayarına getirebilirsiniz.

Yeni Z 3D kamera ile HP temelde Sprout Pro’nun 3D yakalama özelliğini söküp; neredeyse herhangi bir monitöre takılıp taşınabilen bir aksesuar haline getirdi (düz sırt olduğu sürece).

VR sanatçılarının ve diğer 3D yaratıcıları için ekstra ve bu alanda uzman donanım almalarına gerek kalmadan gerçek dünyada nesnelerin 3 boyutlu çekimleri çok daha kolay yapılabilecek.

Galeri: HP Z 3D Kamea | 9 Foto

 

Ayrıca, Z 3D kamera ile 2D belgeleri de yakalayabilir ve canlı video çekimleri de yapabilirsiniz. Elbetteki Sprout PC’deki tüm özellikleri olmaz. Ancak akıllıca bir aksesuar olduğundan, bir tane satın alabilir ve ofisinizde veya stüdyoda bulunan çeşitli makinelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

HP ayrıca , nesneleri “bilgisayar grafiklerine uygun çözünürlük” ile tarayacağını ve fiziksel tabanlı işleme ve VR için tek tek doku haritaları sunabileceğini söylüyor.

Fiyat konusunda ise henüz bir bilgi yok.


HP Z 3D Kamera, HP Sprout 3D Özelliğini Aksesuara Dönüştürdü