TeknoTalk

HTC U Play Türkiye’de Satışa Sunuldu, Merak Edilen Özellikleri ve Fiyatı

HTC U Play Türkiye’de satışta!

5.2” ekrana sahip HTC U Play, 16 MP ve Ultra Selfie kameralarıyla en iyi anları yakalıyor.

HTC, tasarımında metal ile camın mükemmel bir karışımını sunan ve gelişmiş likit ekranıyla kullanıcısını yansıtan HTC U Play’i Türkiye’de satışa sundu.

HTC U Play, 5.2” boyutunda likit ekranıyla ele mükemmel oturan eğlenceli bir telefon. 5,2 inç, Full HD ekrana sahip HTC U Play’in 16 megapiksel kamerası Optik İmaj Sabitleyici (OIS) özelliği ile iki kat daha uzun pozlama süresi ve böylece daha az bozulma sağlıyor. HTC U Play’in yeni selfie kamerası da, 16MP ile 4 kata kadar daha fazla ışık hassasiyetine sahip UltraPiksel arasında kolayca geçiş yapmaya imkân tanıyor.

Kullanıcısını çok iyi tanıyarak onun yol arkadaşı olmayı hedefleyen U ailesi telefonlarda HTC Sense Companion adlı yeni bir yapay zekâ teknolojisi bulunuyor. Gelişmiş bir yapay zekâ ile güçlendirilen HTC U Play, zamanla kullanıcısının alışkanlıklarını çok iyi tanıyan bir yol arkadaşına dönüşüyor. Dinleyip öğrendiklerine göre sesi ayarlıyor, kullanıcısından öğreniyor ve ona öneriler sunuyor. Örneğin U Play ertesi gün kar yağacaksa sıkı giyinmeyi ve her zamankinden daha erken yola çıkmayı öneriyor.

HTC U Play ile birlikte gelen USonic teknolojisi, ses dalgalarının yayılımını ölçümleyerek kulağın iç yapısını analiz ediyor. Bu sayede kişiye özel kulak iç yapısına göre sesi optimize ederek müziğin her detayının net bir şekilde duyulmasını sağlıyor.

32 GB ROM ve 3 GB RAM özelliklerine sahip HTC U Play, uygun ödeme şartlarıyla tüketicilerle buluşacak.

HTC U Play Özellikleri Hakkında!

Karşında HTC U Play. 5.2” ekranıyla eline mükemmel oturan eğlenceli bir telefon. Yeni ve gelişmiş likit ekranıyla seni yansıtır. Seni dinler ve müziği sana özel olarak adapte eder. 16 MP ve Ultra Selfie kameralarıyla en iyi seni yakalar. Hatta senden öğrenir, zaman içerisinde seni tanıyarak en iyi yol arkadaşın olur.

Seni Yansıtır

HTC U Play, güzel bir çerçeve ile tamamlanan likit yüzeyiyle en iyi seni yansıtmak için tasarlandı. Eline aldığın anda telefonun simetrisine ve her açıdan ışığı en güzel hali ile yansıtan tasarımına hayran kalacaksın. Bu olağanüstü görüntüyü yakalamak için, renkleri cama çoklu katmanla bağlayarak ışığı zarafetle yansıtan, her açıdan derinlik ve mükemmellik sunan tamamen yeni bir süreç geliştirdik. Camın yan ve kenar kısımları çok yüksek basınç ve ısı altında şekillendirerek likit camın doğal yüzeyini ortaya çıkartarak metal ve camın mükemmel karışımını yarattık.

Senden Öğrenir

Karşında HTC Sense Companion. Her gün senden ve yaptıklarından öğrenen yol arkadaşın. Eğer kar yağacaksa sana daha kalın giyinmeni ve evden biraz daha erken çıkmanı önerir. Uzun yolculuklarda yanına batarya bankını almanı hatırlatır, hatta hafta sonu için dışarıdayken sana bir restoran önerip senin için rezervasyon bile yapabilir. Hepsinden önemlisi, zamanla öğrenip gelişmek ve seni daha yakından tanımak için tasarlandı. 

HTC U Play dahili ses tanıma sistemiyle sayesinde sesinizi tanır ve telefon kilit ekranındayken bile cevap verebilir. Telefonun kilidi açmak, arkadaşlarına mesaj göndermek, her gün seni uyandırması için alarm kurmak, hatta elini kullanmadan navigasyonu kontrol etmek için onunla konuşman yeterli.

Seni Dinler

Her insanın kulak yapısı parmak izi gibi eşsizdir. Bu nedenle hepimiz sesi farklı duyarız. HTC USonic* kulak iç yapısını ses dalgalarının yayılımını ölçerek hesaplar, ve kişiye göre optimize eder. Bu, kulağının içinde bir ses mühendisi olması gibidir. Bu sayede kaçırdığın tüm detayları duyabilirsin.

HTC U PLAY Teknik Özellikleri

 

 

 

 

HTC Türkiye

Exit mobile version