Sosyal Medya

Android

Huawei Honor Magic, Kavisli Ekran,Çift Kamera, Daha da Hızlı Şarj!

Huawei Honor Magic, Kavisli Ekran,Çift Kamera, Daha da Hızlı Şarj! 10 Dakikada yüzde 40, 20 dakikada ise yüzde 70 şarj! DETAYLAR BURADA!

Huawei’nin yeni amiral gemisi Honor Magic resmen tanıtıldı!

Huawei Honor Magic, şirket en son yeniliklerini bu cam ekranın altına gizlemiş!

Huawei bugüne kadar üst seviye kullanıcıları Leica markası altında çıkardığı akıllı telefonlarla yakalamayı hedefliyor. Ancak Honor markası altında Honor 8 ve Honor Note 8 gibi şaşırtıcı derecede güzel ve uygun fiyatlı cihazlar üretmeyi başardı. 2016 yılının sonlarına geldiğimiz şu günlerde şirket Honor Magic modelini piyasa gururla sürdü.

Huawei Honor Magic, Kavisli Ekran,Çit Kamera, Daha da Hızlı Şarj!

Huawei’nin Tüketici İş Grubunun CEO’su Richard Yu, “Bu bizim deneysel bir üründür”

Bu konsept telefon şirketin tüm yeni teknoloji özellikleri üzerinde denediği ve şirkete yeni gelecek vizyonu kazandıracak bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Özetlemek gerekirse, Yeni bir tasarım anlayışı, daha da hızlı şarj teknolojisi, akıllı asistan ve kullanıcı deneyiminin diğer yönleri üzerinde ilginç gelişmeler içeriyor.

Bu haliyle yeni amiral gemisi olacak, kadar şık ve güzel görünüyor.

Cihazda ilk dikkat çeken, QHD çözünürlüğü (577 ppi) sahip hoş bir 5.09 inçlik AMOLED kavisli ekranla birlikte gelmesi. diğer telefonlarda görmeye alıştığımız kavisin bir kat daha fazlası gibi bir görüntü var. Metal çerçeveleri olmasa resmen cilalanmış bir çakıl taşına benzeyecek.

Huawei Honor Magic, Kavisli Ekran,Çit Kamera, Daha da Hızlı Şarj!

Birçok kişi için sürpriz, Magic gittikçe büyüyen bir Kirin 950 işlemci kullanıyor. Mate 8’de kullanılan 8 çekirdekli işlemci. Bu konsept bir telefon için biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Honor 8 (12 megapiksellik f / 2,2 çift lensli kamera ve 8 megapiksel f / 2,4 selfie kamera) ile aynı kamera setiyle 4GB RAM artı 64GB dahili bellek ile geliyor. Global LTE bantları ve çift SIM bağlantısı (ancak ikincil SIM 2G ile sınırlı).

Ekranın altındaki olağan Android gezinme tuşları yok oldu. Hepsi ön taraftaki parmak izi okuyucusunun olduğu yere toplanmış gibi görünüyor.  Home için bir kez basmak gerekirken, çift tıklamada uygulamaları gösteriyor. sağa ve sola kaydırma işlemleriyle ileri geri hareket etmek mümkün.

2.900 mAh bir bataryası var ki en son bildiğimiz amiral gemisi telefonlardaki 300 mAh ile 800 mAh’lik ilave batarya güçleri bu telefonda yok. Ancak bu onu diğerlerine göre çok daha hafif yapıyor. Buradaki en önemli detay bu bataryanın Huawei’nin 2012 lab tarafından üretilen yeni grafit yapısını kullanıyor olması. Huawei’nin arkasında yeni teknolojilerini denediği kısımlarından birisi burası. Yeni Batarya teknolojisi! 

Yeni batarya teknolojisi ile 10 Dakikalık şarj ile Yüzde 40 doluluk oranına ulaşabiliyor. 20 dk’da ise yüzde 70!

Hızlı yüzdelik dönüşüm verileri baz alınırsa, daha önce Moto Z Force’un 30W şarj cihazıyla gerçekleştirdiği rekoru kırıyor.

Huawei Honor Magic, Kavisli Ekran,Çit Kamera, Daha da Hızlı Şarj!

Yangınlara Karşı Koruma Mekanizması!

Samsung’un kötü tecrübesinden sonra bir çok cihaz hızlı şarj ve onu cevre ekipmanlarını yangın durumlarına karşı çeşitli tedbirler koymaya başladı. Huawei’de bu konuyu merak edenlere, yeni Honor Magic akıllı telefonunda, şarj cihazında ve hatta kabloyu korumak için dahi koruma mekanizmalarının bulunduğuna dikkat çekti.

Honor Magic’te aslında göze çarpmayan bir diğer ek yenilik, Tobii’nin göz izleme algoritmasını kullanan kızıl ötesi kamera. Bu sayede,

Telefonu aldığınızda, ekran yalnızca kendisine baktığınızda otomatik olarak açılır.

Bunun yanında FaceCode özelliği de var. Kilit ekranındaki bildirim içeriği varsayılan olarak gizlidir, ancak telefon kayıtlı yüzünüzü tanıdığında otomatik olarak görüntülenir!

Huawei Honor Magic, Kavisli Ekran,Çit Kamera, Daha da Hızlı Şarj!

Yazılım tarafında işler daha ilginç hale geliyor. Honor’un Magic Live UI, Android 6.0 tabanı kullanıyor ve durumda Android’in pek çok özelliğini barındırıyor. En sevdiğim, kişinin günlük alışkanlığına bağlı olarak otomatik olarak oluşturulmuş kilit ekran kısayol tuşu ‘Lock Screen Shortcut’ gibi.

Örneğin, telefon, sabah 8’de çalışmaya gittiğinizde müziği dinlemeye eğilimli olduğunuzu öğrenecek; bu nedenle müzik uygulaması simgesini bu saatte kilit ekranının sol alt köşesinde gösterecek! Ayrıca karanlıkta olduğunuzda telefonu salladığınızda bir el feneri görevi görecek!

Huawei Honor Magic, Kavisli Ekran,Çit Kamera, Daha da Hızlı Şarj!

Magic’in kilit ekranı, bulunduğunuz yere, mesajlara ve satın alma geçmişinize dayalı olarak ilgili bilgileri de otomatik olarak getirir.

Huawei Honor Magic Galeri 

 

Huawei Honor Magic Teknik Özellikleri:

  • 577 ppi, 1440 x 2560 piksel çözünürlüğe sahip 5.09 inç ekran
  • Honor Magic Live OS (Android 6.0 ile uyumlu)
  • Huawei Kirin 950 sekiz çekirdekli İşlemci (4×2.3 GHz + 4×1.8 GHz)
  • 2900 mAh pil
  • Bellek: 4GB RAM ve 64GB depolama
  • İkili arka kamera 12MP
  • 8MP çift ön kamera
  • 4G LTE bağlantısı, WiFi 802.11 b / g / n / ac, Bluetooth 4.2, Çift SIM
  • Parmak izi okuyucusu
  • 2900 mAh pil
  • Siyah, Beyaz Porselen ve Altın renklerde
  • Boyutlar: 146.1 mm x 69.9 mm x 7.8 mm
  • Ağırlık: 145 gram (pil dahil)

Gelelim Fiyatına!

Huawei Honor Magic için belirlenen fiyat ise 3699 Yuan. Bu rakam ise yaklaşık 530$ gibi bir rakama denk geliyor. 

Honor