Sosyal Medya

Android

Huawei P10 Kamerası, DxOMARK’a Göre En İyiler Arasında!

Huawei P10 Kamerası, DxOMARK'a Göre En İyiler Arasında! DxOMark, fotoğraf meraklıları için test ettiği Huawei P10'un PUANI BURADA!

HUAWEI P10, DxOMARK’ın en iyi kameralarından biri seçildi!

Akıllı telefon kameralarını detaylı olarak test eden ve bu konuda saygın bir mecra olan DxOMark, fotoğraf meraklıları için test ettiği Huawei P10’u en iyi akıllı telefon kameralarından biri olarak seçti.

Huawei P10 Kamerası, DxOMARK'a Göre En İyiler Arasında!

Zayıf ışıkta dahi doğru renk dengesi sunarak, her koşulda iyi pozlar yakalayan P10, fotoğraf çekim kalitesi değerlendirmesinde 88 puan aldı. Video meraklıları için yüksek çözünürlük sunan Huawei P10, hareketli görüntü yakalama özelliği, doğru beyaz dengesi kullanımı ve otomatik netleme performansı ile video çekim performansında ise 84 puan aldı.

Huawei P10 Kamerası’nın Aldığı Puan!

 

HUAWEI P10, hem yazılım hem de donanımdaki yenilikleri; performans, pil ömrü, fotoğraf ve pek çok alanda devrim yaratan özellikleriyle Android akıllı telefonlar için yeni bir standart oluşturdu.

Huawei’nin Leica ile ortaklığı, HUAWEI P10’u, son nesil Kirin 960 yonga setinin desteklediği, akıllı hassas tanıma için telefon fotoğrafçılığını yeniden tanımlayan çift lensli kamera ile donattı.

Huawei P10

Mükemmel öz çekimler için 3D yüz tanınması; nesnenin belirgin bir yerine odaklanırken resmin bütününde görüntü netliğinin bozulmaması amacıyla Hibrid Zum özellikleri sunuyor.

Ayrıca, Huawei, kullanıcılarına en son moda renkler ile buluşturmak için P10’u; renk dünyasının lider isimlerinden Pantone Colour Institute ile işbirliği yaparak özel renk tasarımlarıyla piyasaya çıkardı.

Huawei P10 Kamerası ve Temel Portre Özellikleri:

3D Yüz Tanıma: Mükemmel öz çekimlerde hassas tanıma için 190’dan fazla ayrıntılı tanımlama bileşenini içeren yepyeni bir akıllı yüz tanıma sistemi.

Leica Çift Kameralı 2.0: P10’un Leica Çift Kameralı 2.0’da bulunan 12MP RGB + 20MP monokrom sensör ile ayrıntılı yüz hatları elde edersiniz. 2.0 Pro Edition’da SUMMILUX-H Leica mercekler ve daha geniş F/1.8 diyafram açıklığıyla düşük ışıkta daha fazla ışık elde edersiniz.

Hibrid Zum: Nesnenin belirgin bir yerine odaklanırken resmin bütününde görüntü netliğinin bozulmaması ek bir özellik olarak sunuluyor.

İliştirilmiş ISP: Yüz hatlarındaki ve alan derinliğindeki değişimleri eş zamanlı olarak izleme olanağı veren ISP iliştirilmiş Kirin 960.

Stüdyo benzeri portre geliştiricileri: HUAWEI P10 ve P10 Plus’ daki sanatsal görüntüleme algoritması; çeşitli yüz şekilleri ve cilt renkleri üzerine yoğun araştırmalara dayanıyor. Her bir yüz hattının konumunu ve cilt türünün benzersizliğini algılayan portre geliştirmeleri, özelleştirilmiş ve daha doğal bir şekilde uygulanabilir.

Dinamik Işıklandırma: Huawei P10 ve P10+’da bulunan otomatik algılama algoritması, atmosferdeki ışık değişimlerini izleyerek çekim için AWB; deklanşör, hız ve daha fazla gerekli bileşenleri otomatik olarak düzenliyor.

Ön kamera sensörü: Tamamen yeni ön kamera sensörü ile daha fazla ışık alarak düşük ışık koşullarında fotoğraf kalitesini artırıyor.

Yeni HUAWEI P10 ve P10 Plus, Cebinize Fotoğraf Stüdyosu Sığdırıyor

 

DxOmark