Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

İki Havayolu Uluslararası Uçuşlarına Daha Hızlı WiFi Getiriyor

İki Havayolu Uluslararası Uçuşlarına Daha Hızlı WiFi Getiriyor. Emirates ve Cathay Pacific, daha hızlı, uydu bazlı servislere geçiyor.

Havayolları Uydu Bazlı Hızlı İnternet Hizmetlerini Kullanmaya Başlıyor.

İki Havayolu Uluslararası Uçuşlarına Daha Hızlı WiFi Getiriyor.

Emirates ve Cathay Pacific, daha hızlı, uydu bazlı servislere geçiyor. Dünyaca ünlü iki Havayolu şirketi uçaklarında Sundukların WiFi hizmeti tekliflerini yükseltmek için bugün harekete geçti.

Cathay Pacific Group, 2018’den itibaren GoGo’nun 2Ku uydu tabanlı geniş bant teknolojisini sağlayacak.Emirates, 2020’de Boeing 777X filosuna 50Mbps’lik bağlantı sağlamak için Thales ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

İki Havayolu Uluslararası Uçuşlarına Daha Hızlı WiFi Hizmeti Getiriyor

Havayolu şirketleri özellikle uzun saatler alan uluslararası uçuşlarında Geniş Band Destekleyen WiFi hizmeti ile Online Oyun imkanlarının müşterileri kendisine çekebileceğini düşünüyor. Benzer şekilde geçtiğimiz yıl American Airlines uçaklarında kullandığı Gogo internet Servisini ViaSat’ın uydu teknolojileri ile değiştirmişti. Yine bu yılın başlarında Jetblue tüm yolcularına ücretsiz WiFi hizmeti sunmaya başlamıştı. Delta ise Eylül ayında WiFi özellikli tüm uçuşlarında WhatsApp’ı Facebook Messenger ve iMessage gibi mesajlaşma servisleri arasına eklemişti.

Cathay Pacific Gogo’nun 2Ku servisini Airbus 330 ve Boeing 777 uçaklarında kullanıma sunacak. Emirates ise bu yükseltilmiş hizmetini 2020 yılında sunmaya başlıyacak.