Sosyal Medya

Oyun Dünyası

İNDİRİMLİ PS4 FIRSATI, PlayStation’da büyük Black Friday indirimleri

İNDİRİMLİ PS4 FIRSATI, PlayStation’da büyük Black Friday indirimleri. Sony Center, OverGame, D&R, Teknosa, MediaMarkt, Vatan ve Carrefour'da

PlayStation’da büyük Black Friday indirimleri

İNDİRİMLİ PS4 FIRSATI, PlayStation’da büyük Black Friday indirimleri 24-27 KASIM tarihleri arasında başlıyor. İNDİRİMLİ PLAYSTATİON 4 FIRSATI KOVALAYANLAR KAÇIRMAYIN!

24-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Black Friday kampanyası kapsamında PS4 oyunlarını yüzde 60’a varan indirimlere ek olarak; PS VR ve PS4’e yönelik özel kampanyalı paketlerden yararlanmak da mümkün.

Sony, 24 Kasım Cuma günü başlayan Black Friday kampanyası ile dört gün sürecek büyük indirimleri hayata geçiriyor.

24-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek indirimler kapsamında oyun severler PlayStation VR sanal gerçeklik gözlüğü, PlayStation Camera ile PlayStation VR Worlds ve GT Sport oyunlarından oluşan 4’lü pakete 1.499 TL’ye sahip olabilecek. Bu dört gün boyunca PS4 1TB konsol ve FIFA 18 paketi ise yalnızca 1.549 TL’ye sunulacak.

Aynı zamanda oyunlarda yüzde 60’a varan indirimli fiyatların geçerli olacağı Black Friday süresince;

NBA 2K18 ve W2K18 oyunları 219 TL, GT Sport 129 TL, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Uncharted: Kayıp Miras oyunları ise 89 TL’ye oyuncularla buluşacak.

İNDİRİMLİ PS4 FIRSATI

İNDİRİMLİ PS4 FIRSATI Hangi Mağazalarda?

Sony Center, OverGame, D&R, Teknosa, MediaMarkt, Vatan ve Carrefour mağazalarında geçerli indirimler tavsiye edilen perakende satış fiyatını yansıtıyor.