Sosyal Medya

Android

Instashare ile iOS ve Android cihazlar arasında dosya paylaşabilirsiniz

Dosyalarınızı Instashare ile anında paylaşın

Dosyalarınızı Instashare ile anında paylaşın

Bluetooth zaten bir çok dosyayı göndermek için çok uygun bir platform sunuyor bize. Ancak Bluetooth ücretsiz ve görece yavaş bir aktarım yolu eğer büyük dosyaları göndermeyi deniyorsanız. Neyse ki başka alternatifler de var…

Instashare uygulaması Android ve iOS tarafında kullanılabiliyor ve aynı Bluetooth teknolojisini kullanıyor. Ancak gönderim süresini ciddi şekilde hızlandırarak iOS kullanıcılarını rahatlatabiliyor. Her tür dosya dosyayı gönderebiliyorsunuz. Dosya boyutu veya türünün hiç bir önemi yok.

Dosyayı Seçin

İnstashare uygulamasını İOS cihazınızda açın ve üst ksımdaki dosya bölümüne gelerek göndermek istediğiniz fotoğraf veya dosyayı basılı tutarak listede gördüğünüz Android cihazın üzerine sürükleyerek bırakın

Transferi Doğrulayın

Android cihaz üzerinde, İOS cihaz üzerinden gelen dosya transferine onay verin. Dosyanın boyutu ve diğer detayları listede görünüyor olacak, “izin ver” diyerek transferi anında kabul edebilirsiniz.

Durum Kontrolü

Eğer İOS cihazınıza tekrardan dönecek olursanız dosyanın üzerinde transfer ile ilgili detayları görebilirsiniz. Dosyanın boyutu ve durumuna göre transfer süresi ve aktarım hızı gibi diğer detayları takip edebilirsiniz.

Instashare2

Nereye Kaydediliyor?

Eğer aldığınız dosya bir fotoğraf veya video ise Fotoğraflar veya Galeri klasörünün içerisinde yer alacaktır. İsterseniz de klasör ve dizini seçerek, karşıdan gelen dosyayı belirlenen yere kaydedebilirsiniz.