Sosyal Medya

Donanım

Intel Ekstra Hızlı 3D Depolama Birimi, Masaüstü Bilgisayarınıza Geliyor

Intel Ekstra Hızlı 3D Depolama Birimi, Masaüstü Bilgisayarınıza Geliyor. 24 Nisan'da,16GB modül için 44 dolar, 32GB karşılığında 77 dolar!

Intel’in ekstra hızlı 3D depolama birimi masaüstü bilgisayarınıza geliyor!

Intel Optane 3D Storage, Intel ekstra hızlı 3D depolama birimleri 24 Nisan’da sisteminizi hızlandıracak, Hazır mısınız?

Yonga üreticisi, masaüstü bilgisayarınızın performansını artırmak için tasarlanmış Optane modüllerini tanıttı. 16GB ve 32GB’lık ön bellek sürücüleri ve serverlar içinde 376GB’lık paket.

Teorik olarak son derece düşük gecikme (10 mikro saniyenin altında) ve en az 900 MB/sn okuma performansına sahip SSD oldukça ciddi performans sağlayacak.

Geleneksel sabit disk sürücüsüne sahip bir PC’ye kıyasla Intel yüzde 28 Oranında bir performans artışı göreceğimizi belirtiyor ve depolama kapasitesinin 14 Kat daha hızlanacağını söylüyor.

Intel Ekstra Hızlı 3D Depolama Birimi

Intel Ekstra Hızlı 3D Depolama Birimi, Masaüstü Bilgisayarınıza Geliyor

Intel ayrıca Chrome veya Outlook gibi yaygın uygulamalar beş ila altı kat daha hızlı yükleneceğini belirtiyor. Oyun performansına gelince Intel bu konuda da büyük bir ivme kazandırıyor. Şirket, oyunların% 67 daha hızlı başlayabildiğinden ve yük seviyelerini yüzde 65’e kadar daha hızlı bir şekilde başlatabildiğinden övgüyle bahsediyor.

Intel, bu masaüstü modüllerin her ikisinin de 24 Nisan’da piyasaya çıkartıyor ve 16GB modül için 44 dolar, 32GB karşılığında 77 dolar satış fiyatı olacak.

Diğer Üretici Ürünleri Optane Donanımları ile Ne Zaman Gelecek?

ASUS, Dell, HP ve Lenovo gibi PC üreticilerinin Optane donanımlı sistemleri yılın ikinci çeyreğinde gelecek.

Burada önemli bir soruda eski PC’lerin Güncellenme imkanı var mı?

Böyle bir ihtimali beklemeyin. 7. Nesil (Kaby Lake) işlemci ve Chipsetine sahip olmanız gerekmektedir. Bir SSd veya Hybrid HD sahibi olmanızda gerekiyor.

Buna değer mi muhtemelen ihtiyaçlarınıza göre değişir. Yüksek kapasiteli bir SSD satın almak pahasına hız artışı isteyen konvansiyonel sabit disklerle sıkışmış insanlar için daha uygun!