Sosyal Medya

Donanım

Intel’in Yeni Entegre Grafik Sürücüleri Oyun Ayarlarını Otomatik Ayarlıyor

Intel'in Yeni Entegre Grafik Sürücüleri Oyun Ayarlarını Otomatik Optimize Ediyor. Yeni Intel Grafik Sürücülerini Hemen İNDİR

Intel’in Entegre Grafik İşlemcilerinin Yeni Özelliği

Intel’in Yeni Entegre Grafik Sürücüleri Oyun Ayarlarını Otomatik Optimize Ediyor. Yeni Intel Grafik Sürücülerini Hemen İNDİR.

Intel, entegre grafikler içeren işlemcilerini kullanan sistemlerde oyunların otomatik olarak optimize edilmesine olanak tanıyan yeni bir özellik sunuyor. Bu yeni özellik, oyun ayarlarını bir dizüstü bilgisayarda veya PC’de en iyi şekilde çalışacak şekilde ayarlamak için tasarlanmış bir uygulama olan Nvidia’nın GeForce Deneyimi’ne benziyor.

Intel’in yeni Grafik Kontrol Yazılımı, özellikle oyunları çalıştırmak için tasarlanmış dizüstü bilgisayarlar için kullanışlıdır. Tüm Skylake veya yeni işlemcilerde bu özellik çalışıyor.

PC World‘te yer alan habere göre de, bu yeni sürücü güncellemesinin, AMD’nin Radeon Vega grafiklerinin yerleşik olduğu Intel’in yeni Kaby Lake G çiplerini destekliyor. Dell ve HP yeni işlemcileri kullanan dizüstü bilgisayarları bu yeni özellikleri sayesinde oyun oynamak için daha ideal cihazlar haline getiriyor.

Intel’in Yeni Entegre Grafik Sürücüleri Oyun Ayarlarını Otomatik Optimize Ediyor ! Otomatik Optimize Edilen Oyunlar Arasında;

Battlefield 1, Battlefield 4, Amerikan Truck Simulator, Call of Duty WWII, Destiny 2, Grand Theft Auto V, Legends Ligi, Overwatch ve Dünya Tankları, desteklenen Intel sistemlerinin herhangi birinde çalışıyor ve daha fazla oyun Iris Pro sistemlerinde otomatik olarak optimize edilebilir.

Yeni Sürücüleri Intel’in web sitesinden indirebilirsiniz.

You can download Intel’s latest graphics driver from the company’s website.