Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

iOS İçin Pebble Time Uygulaması Çıktı

Yüksek satış rakamlarına ulaşan ve renkli e-ınk ekranı ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Pebble Time akıllı saatin iOS uygulaması nihayet App Store'daki yerini aldı.

Yüksek satış rakamlarına ulaşan ve renkli e-ınk ekranı ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Pebble Time akıllı saatin iOS uygulaması nihayet App Store’daki yerini aldı.

Akıllı saat pazarında hatırı sayılır bir yere sahip olan Pebble, geçtiğimiz aylarda yeni akıllı saatini duyurmuştu. Herkes tarafından gayet beğenilen Pebble Time, yine bir Kickstarter projesi ile satışa çıktı ve Kickstarter’daki tüm rekorları altı üst etti.

Akıllı saatin dağıtımına ise geçtiğimiz ayın başında verilen haber ile başlanacağı duyurulmuş ve bir haftalık gecikmeyle de olsa Pebble Time sahiplerine ulaştırılmıştı. Ancak birkaç gün öncesine kadar Apple kullanıcılarını bekleyen kötü bir durum söz konusuydu.

Pebble Time akıllı saatin uygulaması, uzun bir süre App Store’da yer almadı. Söz konusu durum hakkında geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Pebble, uygulamanın çok uzun zamandır incelendiğini ancak onaylanmadığını belirtmişti.

pebble-time-app

Pebble Time Nihayet App Store’da!

Pebble tarafından yapılan bu açıklamanın bir kaç gün sonrasında ise Pebble Time uygulaması nihayet App Store’daki yerini aldı.

Kullanıcılarına teşekkürü ihmal etmeyen Pebble, yaptığı açıklamada #FreeOurPebbleTime hashtag ile sürecin hızlandırılabileceğini belirtmişti. Görünen o ki verilen destek işe yaradı ve açıklamanın ardından birkaç gün sonra uygulama App Store’daki yerini aldı.