Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

iPhone 6 R.T.Erdoğan Edition! İster misiniz?

Hong Kong'lu Royal Tech Plating Firması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portresinin olduğu iPhone 6 ve iPhone 6 Plus RTE Edition satışa sundu.


Hong Kong’lu Royal Tech Plating Firması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın portresinin olduğu iPhone 6 ve iPhone 6 Plus R.T.Erdoğan Edition satışa sundu.

Firma bu telefon için 50 bin dolar fiyat biçmiş.

Sınırlı sayıda üretilen bu modelin yan bantları ve arka yüzü tamamen 24 ayar altın kaplama ve Erdoğan’ın portresindeki yıldızlar ise birinci kalite pırlantalarda oluşuyor.

Kalınlığı 5 mikron olan altın kaplama telefonda herhangi bir çizik olsa bile deri altına nüfuz etmiyor.
Altın kaplama bir Dock ünitesinin de olduğu kutuda, SIM kart iğnesi bile altın kaplama olarak geliyor.

1-

Kutu içerisinde şarj yuvası, kulaklık gibi standart aksesuarların yanı sıra temizleme bezi, ekran filmi ve silikon kap gibi malzemeler de bulunuyor.

cumhurbaskani-erdogan-icin-yapilan-iphone-6-edition-un-fiyati-tam-50-bin-tl-705x290

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için 99’ar adet olmak üzere toplam 198 adet üretilen modelin fiyatı 19 bin dolar.
Pırlantasız versiyonunu tercih ederseniz fiyat 9 bin dolara düşüyor.

Üretici Royal Tech Firması Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için de özel üretim bir iPhone 6 ve iPhone 6 Plus tasarlamak istemiş. Ancak Rusya’da yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu planını askıya almış.

Onun yerine yine Putin kadar karizmatik olan bir başka devlet adamına, Recep Tayyip Erdoğan’a yönelmişler. İphone 6 konusunda yaptığı açıklamalar ile bilinen Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın buna ne diyeceği merak konusu.