Sosyal Medya

iPhone

iPhone 6c Donanımı Güçlü Olarak Geliyor!

İşte iPhone 6c teknik özellikleri ve fiyatı! Apple’ın uzun zamandır dedikoduları süren 4 inçlik iPhone 6c modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Apple’ın 2016 yılının ortasında tanıtması beklenilen 4 inçlik iPhone modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

iPhone 6c özellikleri!

Çinli MyDrivers tarafından paylaşılan rapora göre gücünü Apple A9 yongasetinden alacak iPhone 6c modeli, iPhone 6s serisinde karşılaştığımız 2GB RAM ile gelecek.

iPhone 5S’te olduğu gibi 4 inç boyutunda 1136×640 piksel çözünürlükte ekrana ve 8 Megapiksel arka kameraya sahip olan iPhone 6c, 1642mAh batarya ile gelecek.

Ayrıca raporda seri üretimin 2016 yılının Ocak ayında başlayacağı belirtiliyor. Dünyanın en büyük telekom şirketlerinden China Telecom’un, iPhone 6c modelini Nisan’da satışa sunacağını açıklaması bu iddiayı doğruluyor.

china-telecom-galaxy-s7-iphone-6c

iPhone 6c tasarımı ve fiyatı!

iPhone 6 ve iPhone 6s’in aksine tamamen metal yekpare tasarıma sahip olacağı belirtilen iPhone 6c, 2.5D kavisli ekran ile gelecek. Uzay Grisi, Altın ve Gümüş renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan telefonun 16GB’lık versiyonunun 617 dolar fiyat etiketine sahip olacağı iddia ediliyor.

Özetle iPhone 6c’de donanım gücü korunarak tasarımsal anlamda değişikliklere gidilmiş.