Sosyal Medya

iPhone

iPhone 6s Bükülme Testi!

Güçlendirilen iPhone 6s kasası bükülüyor mu?

Güçlendirilen iPhone 6s kasası bükülüyor mu?

Apple geçtiğimiz yıl büyük ekran modasını uymuş ve ilk büyük ekranlı akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerini piyasaya sunmuştu. Ancak büyük ekran ve alüminyum kasa bazı sorunları da beraberinde getirmişti. Bükülme sorunları yaşayan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri adeta alay konusu haline gelmişti.

Kutu açma videoları yayınlayan bir kanal olan UnboxTherapy, kanalında yayınladığı iPhone 6 bükülme testi ile tüm dünyanın gündemine oturmuştu. Lewis adlı Youtuber, şimdi ise eline geçirdiği iPhone 6s kasasını detaylı bir şekilde inceledi. O haberimize ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

iphone-6s-bukulme-2

Lewis eline geçirdiği iPhone 6s kasasını detaylı bir şekilde inceledikten sonra bükülme testine tabii tutacağını açıklamıştı. Merakla beklenen video ise nihayet geldi. iPhone 6 modelinde kullanılan 6000 serisi alüminyumun aksine 7000 serisi alüminyum kullanan iPhone 6s, ayrıca ciddi miktarda çinko ile güçlendirilmiş durumda.

İşte iPhone 6s Bükülme Testi!

Merakla beklenilen iPhone 6s bükülme testinin sonuçları ise oldukça olumlu. Zira iPhone 6s, güçlendirilen kasanın hakkını fazlası ile veriyor. iPhone 6 kasası ile aynı teste tabii tutulan iPhone 6s, açık ara iPhone 6’dan daha başarılı bir kasaya sahip.

iPhone 6 kasası, 13 kilogram karşısında bükülürken iPhone 6s ise tam 39 kilograma kadar dayanabildi. iPhone 6’ya kıyasla neredeyse 3 kat daha dayanıklı olan iPhone 6s kasası, görünen o ki bu defa bükülme sorunları ile Apple’ın başını ağrıtmayacak.

Ancak iddia edilene göre bu durum Apple hayranlarına deyim yerindeyse yol su olarak geri dönüyor. Zira kullanılan materyaller iPhone 6’da kullanılanlara göre daha pahalı. Durum böyle olunca da iPhone 6s fiyatının artması gündeme geliyor.