Sosyal Medya

Donanım

iPhone 6s İle Beraber Yeni Apple TV ‘de Tanıtılabilir!

İşte yeni Apple TV çıkış tarihi ve detayları. Apple’ın uzun zamandır satışına devam ettiği ama yenilik kazandırmadığı Apple TV ürünü ile ilgili yeni iddialar gelmeye başladı.

Apple, kendinden alışılmadığı üzere Apple TV ürününü uzun bir süredir yenilemekten yana adımlar atmıyor. En son WWDC 2015 kapsamında, Apple TV’nin yenileneceği tahmin ediliyordu ancak bu tahminler de karşılık bulmadı. Son gelen bilgilere göre ise Apple, Eylül ayında gerçekleştirmesi beklenen etkinlik kapsamında iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin yanında, yepyeni bir Apple TV ürününü de duyurabilir.

Yeni Apple TV, iPhone 6s ile beraber tanıtılabilir!

Bilindiği gibi Apple, yeni iPhone modelleri için tanıtım tarihi olarak her yılın Eylül ayını tercih ediyor. 2015 yılı için de geleneği bozmayacağı, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini Eylül 2015 ortalarında tanıtması bekleniyor.

news_2-yeni-apple-tv-2015-iphone-6s-ile-beraber-tanitilabilir-2015

Yeni Apple TV Çıkış Tarihi!

Bu beklentiler arasına Apple TV ürünü de eklenmiş oldu. Zira iddialara göre Apple, yenilediği Apple TV ürününü Eylül etkinliğinde tanıtacak.

Apple’ın, yeni Apple TV ürünü ile üzerinde geliştirmelerine devam ettiği HomeKit kapsamında, farklı yenilikler içeren detaylarla ve daha ince ve çok portlu yapısıyla dikkat çekeceği de konuşulanlar arasında.

Ülkemizde de doğrudan Apple TR tarafından satışı devam ettirilen Apple TV, 2015 kapsamında merakla yenilenmesi beklenen ürünler arasında yer alıyor. Eylül ayı ortasındaki etkinlik ile bu beklentilerin ne derece cevap bulacağı, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile birlikte ortaya çıkmış olacak.

news_1-yeni-apple-tv-2015-iphone-6s-ile-beraber-tanitilabilir-2015