Sosyal Medya

iPhone

iPhone 6s ’lerde Bir Sorun Daha Ortaya Çıktı!

Bazı kullanıcıların iPhone'ları ısınma sorunu yaşıyor.

Bazı kullanıcıların iPhone’ları ısınma sorunu yaşıyor.

iPhone 6s’in satışa sunulmasının ardından çok kısa bir süre geçmesine rağmen yurtdışında birçok kişi yeni telefonlarına kavuştu. Cihazların yaygın olarak kullanılmaya başlamasıyla birlikte kullanıcılardan ilk şikayetler de gelmeye başladı. Görünüşe göre bazı iPhone’larda ısınma sorunu yaşanıyor.

flaş

Reddit’te sorununu paylaşan bir iPhone 6s kullanıcısı, telefonda uzun süre bir işlem yapmadığı ve havanın da çok sıcak olmadığı halde cihazda ısınma sorununun yaşandığını belirtiyor. Şu sıralar yaklaşık 30 derece civarında sıcaklığa sahip olan Arizona’da yaşadığını belirten kullanıcı, telefonunu bir süre kullanmadığını ve daha sonrasında fotoğraf çekmek istediğinde sıcaklıkla ilgili bir uyarıyla karşılaştığını ifade ediyor. Uyarıda telefonun çok sıcak olduğu ve bu nedenle flaş ışığının aktif edilemeyeceği belirtiliyor. Yorumlarda bu sorunun arkaplanda çalışan diğer uygulamalarla alakası olabileceği söylense de sorunun kaynağı tam olarak bilinmiyor.

Daha önce kullancılar iCloud ile senkronizasyon sırasında ve telefonu aktif ederken ısınma sorunu yaşadıklarını sıkça dile getiriyordu. Ancak bu şekilde bir ısınma sorununa rastlanmamıştı. Apple’dan konuyla ilgili bir açıklama gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor.