Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

iPhone 7 Bluetooth Sorunları Can Sıkıyor

iPhone 7 Bluetooth sorunları ortaya çıktı.Kötü tarafı sadece iPhone 7 ile sınırlı değil.iOS 10 çalışan diğer iPhone cihazlarını da etkiliyor.

iPhone 7 Bluetooth sorunları ortaya çıktı. Kötü tarafı sadece iPhone 7 ile sınırlı değil.

iOS 10 yüklü iPhone 7 sahipleri şimdi de Bluetooth sorunları ile karşı karşıya. iPhone 7 Bluetooth sorunları anketine geri dönüşler inanılır gibi değil.

Çok sayıda iPhone 7 sahipleri Bluetooth bağlantısı kullanırken can sıkıcı ciddi sorunlar bildiriliyor. Sorun öyle görünüyor ki iPhone 7 ile de sınırlı değil. Sorun iOS 10 çalışan diğer iPhone cihazlarını da etkiliyor.

9to5 Mac ve Gizmodo gibi teknoloji sitelerinin anketlerinde de okurların büyük bir bölümü bu sorunları rapor etmiş görünüyor.

car play iPhone 7 bluetooth sorunları

 

Aynı sorun özellikle araç içi eğlence sistemine bağlanırken kendini çok daha fazla hissettiriyor.

iPhone 7 Bluetooth Sorunları

Okuyucu yorumlarına göre sorunun giderilmesi için popüler öneri Bluetooth’un kapatılıp, USB üzerinden bağlantının tercih edilmesi yönünde. Eğer sorun donanımsal ise daha büyük bir tehlike kullanıcıları bekliyor.

Sorun sadece araç için bağlantı ilede sınırlı değil. Daha önce iOS 9.0 yüklü iken rahatlıkla kullanılan kulaklıklarında iOS 10 ile birlikte bağlantı sorunları yaşamaya başladığıda belirtiliyor.

iPhone 7 Bluetooth bağlantı sorunları büyük ihtimalle yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen bir sonraki iOS 10 güncellemesi ile bu giderilecektir. Eğer sorun yazılım ile giderilemeyecek kadar büyükse o zaman Apple kaldırdığı kulaklık Jakını geri getirmek zorunda kalabilir.

Kelimenin tam anlamı ile herşey Apple cihazları bluetooth aracılığıyla bağlama yeteneğine bağlı. Geleceğe Hoş Geldiniz!

Poll: Is your iPhone 7 or iOS 10 device experiencing Bluetooth connectivity issues? on 9to5 Mac 

Gizmodo