Sosyal Medya

iPhone

ColorWare’dan iPhone 7 Plus Retro, Çok Güzel Ama Pahalı

ColorWare'dan iPhone 7 Plus Retro, Çok Güzel Ama Pahalı. Neredeyse 2 iPhone fiyatına Nostalji yaşamak isteyenler için satışa çıktı!

ColorWare’dan iPhone 7 Plus Retro, Çok Güzel Ama Pahalı!

ColorWare’ın retro tarzı iPhone 7 Plus, çok güzel görünüyor ancak oldukça pahalı. iPhone 7 Plus Retro satışa sunuldu!

Son birkaç yıldır ColorWare, Apple ürünlerini eski Macintosh ürünlerini anımsatan mükemmel özel baskı boya işleri ile süslüyor. En son olarak bu hafta başlarında, özel boyama şirketi iPhone 7 Plus için en yeni retro makyajını gösterdi.

Daha önceki ColorWare tasarımlarlar gibi, iPhone 7 Plus Retro Edition, 1980’lerin bej rengine boyanmış, eski bilgisayarların üzerindeki havalandırma kanallarını andırmak için daha koyu çizgilerle tasarım tamamlanmış. Elbette, arka taraftaki tek renkli Apple logosu, klasik ve ikonik gökkuşağı şeritleriyle yerini alıyor.

ColorWare'dan iPhone 7 Plus Retro, Çok Güzel Ama Pahalı 2

ColorWare, daha önce başka birçok retro tarzı Apple modelleri çıkardı. MacBook Air, MacBook, iMac ve iPhone 6S hepsi şirketin sitesinde görünür.

Ancak bu modeller yalnızca son derece sınırlı miktarda satılırken,Retro Tarzı iPhone 7 Plus teoride bir tane satın almak isteyen herkes tarafından satın alınabilir.

Burada sizi zorlayacak tek şey fiyatı olabilir. Retro tarz hiçbir zaman ucuz olmamıştır.

  • iPhone 7 Plus Retro 1.899$.

Kağıt üzerinde neredeyse 969$’lık iphone’dan iki tanesi fiyatına. Parayı sorun etmek istemeyenler için nostaljik tarzda iPhone 7 Plus Satışta.

Türkiye’ye de Kargo Yapılabiliyor. 2-3 Hafta Teslim Süresi bulunuyor.

TheVerge

colorware