Sosyal Medya

iPhone

Apple, iPhone ve iPad’i Dizüstü Bilgisayara Çevirecek Aksesuar Araştırıyor

Apple, iPhone ve iPad'i Dizüstü Bilgisayara Çevirecek Aksesuar üzerinde çalışıyor. iPhone MacBook Bataryası olarakta Kullanılabilir mi?

Apple, iPhone ve iPad’i Dizüstü Bilgisayara Çevirecek Aksesuar Araştırıyor!

Apple’ın, iPhone ve iPad’i Dizüstü Bilgisayara Çevirecek Aksesuar Patenti ortaya çıktı. Fikir harika görünüyor. Hayata geçebilir mi derseniz neden olmasın! 

Apple’a dönüştürülebilir, dokunmatik ekranlı PC dizüstü bilgisayarların yükselişiyle savaşmak için yeni şeyler arıyor! Her Yıl üzerine koyarak geliştirdiği iPhone ve iPad’leri Dizüstü bilgisayara çevirmenin yollarını arıyor. Ayrıca kablosuz şarj aracılığıyla belkide iPhone Macbook Bataryası Olarak Kullanabilir. Neden Olmasın!

Apple, bir dizüstü bilgisayara güç sağlamak için bir iPhone veya iPad kullanmayı araştırıyor. Apple dönüştürülebilir Laptop Formulü üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bilgisayarı çalıştırmak için bir telefon kullanabilme fikri aslında yeni bir şey değil. Hp ve Motorola gibi şirketler yıllarca bu hayali gerçeğe dönüştürmek için çabaladı ve sonunda başarısız oldular.

Ancak bu başarısızlık Apple’ın bu fikri düşünmesine engel değil. USPTO, bu sabah bir iPhone veya bir iPad’in ultra taşınabilir bir dizüstü bilgisayarı çalıştırmak için nasıl kullanılabileceğini ayrıntılarıyla açıklayan bir patent dosyasını AppleInsider aracılığıyla yayınladı.

iPhone ve iPad’i Dizüstü Bilgisayara Çevirecek Aksesuar  Patenti!

Apple, iPhone ve iPad'i Dizüstü Bilgisayara Çevirecek Aksesuar Araştırıyor

Apple, iPhone ve iPad’i tam teşekküllü dokunmatik dizüstü bilgisayar haline getiren aksesuar araştırıyor!

Perşembe günü yayınlanan Apple patent başvurusu, iPhone’lar ve iPad’ler için bir dizüstü bilgisayar yedeklemesi yapmak için gerekli bileşenlere sahip olan ve “ince” taşınabilir donanım aksesuarları olarak adlandırılıyor.

Her zamanki gibi, patent fikri büyük olasılıkla tam teşekküllü ürüne dönüşmeye henüz yetmeyecektir. Patent geçen Eylül ayında alınmış olsa da bize, Apple’ın mobil aygıtların ve ultra taşınabilir aygıtların geleceğine nasıl baktığına dair bir fikir vermek için yeterli.

Patent, potansiyel bir “elektronik aksesuar” ın birden fazla formunu gösteriyor.

Dosyalarda birinde, Macbook görünümlü ultra taşınabilir cihazın çalıştırılması için gerekli tüm donanımları sağlayan bir iPhone’a bırakabileceğiniz trackpad alanının yakınında bir yuva bulunuyor.

Yuvaya yerleştirilen iPhone benzersiz bir dönüşümle aynı zamanda bir TrackPad olarak kullanılabilecek.

Peki ya iPAD Macbook Bataryası Olarak Kullanabilir mi? O da Neden Olmasın!

Bir başka konsept kavram tasarımda ise, aksesuara güç sağlamak için ekran alanında bir iPad’in kaymasını anlatıyor.

Bu biraz çılgınca gibi görünüyor, ancak Apple’ın mobil donanımını kullanmanın yeni yollarını düşünmesi oldukça mantıklı.

Hem iPhone hem de iPad her geçen yıl daha da hızlanıyor ve güçleniyor. Böyle çevik bir aksesuar, Apple’a dönüştürülebilir, dokunmatik ekranlı PC dizüstü bilgisayarların yükselişiyle savaşmak için ilginç yollar sağlayabilir.

Taşınabilir ve dönüştürebilir dünyada Microsoft’un Surface donanımlarına karşı iPad Pro ile yanıt vermeye zorlandığını bildiğimiz için Apple’ın artık yeni şeyler denemesinin vaktinin geldiğini söyleyebiliriz.