Sosyal Medya

iPhone

iPhone’u Özelleştirmek İçin : Alympus

Alympus Tweak'i sayesinde iPhone'a yeni özellikler ekleyebilirsiniz. iOS tema üstadı Surenix yeni projesi Alympus ile karşımıza çıktı.

Alympus Tweak’i sayesinde iPhone’a yeni özellikler ekleyebilirsiniz. iOS tema üstadı Surenix yeni projesi Alympus ile karşımıza çıktı.

Kapalı bir mobil işletim sistemi olduğu için özelleştirmeler izin vermeyen iOS, TaiG ekibi tarafından özgür kılınmıştı. iOS 8.4 için Jailbreak aracını yayınlayan TaiG, özelleştirmelerin de önünü açmış oldu. Cydia’da bulunan çeşitli Tweak’ler yardımı ile kullanıcılar iOS’i daha kullanabilir hale getirebiliyor ve temalar ile kişiselleştirebiliyor.

iPhone ve iPad modelleri için yaptığı Ayecon ve Ayeris temaları ile isminden söz ettiren Surenix, çeşitli Tweak’ler için diğer geliştiriciler ile ortak çalışmıştı. Surenix; Auki, atom, MiniPlayer ve Ayra Tweak’lerinden sonra şimdi de Alympus ile karşımıza çıktı. Surenix ve Kyle Howells işbirliği ile geliştirilen Alympus; uygulama değiştiriciyi, müzik uygulamasını, kontrol merkezini, jestleri ve ayarları kişiselleştirmenize yarıyor.

Cydia’da 3.99 Dolara satılan Alympus, iPhone’da çok farklı bir deneyim yaşatıyor. Eğer iOS’in klasik yönetim ekranından sıkıldıysanız daha kullanışlı olan Alympus’u denemenizi öneririz.

Alympus Uygulama Değiştirici Ekranı

alympus-zoom-levels-1-and-2-1024x905

Alympus Kontrol Merkezi Ekranı

alympus-toggles-577x1024

Alympus Müzik Uygulaması Ekranı

alympus-music-controls-1024x905