TeknoTalk

İşte Dünyanın En Dayanıklı Telefonu

Bugüne kadar pek çok metal, plastik telefon üretildi ama bugün haberini yaptığımız Turing Phone bunlardan çok farklı. İşte dünyanın en dayanıklı telefonu Turing Phone.

Akıllı telefon pazarında pek çok marka, mükemmel dayanıklılığa sahip cihazlar üretmiyor. Bunun en önemli nedeni ise kılıf pazarı olarak gösterilebilir. Zira pek fark edilmese de pek çok marka sattığı kılıflarla da çok iyi gelişr elde edebiliyor.

Kısa süre önce ortaya çıkan Turing Phone ise bu amacın tam tersi şekilde mükemmele yakın dayanıklılığı ile dikkat çekiyor.

Turing Robotic Industries CEO’su S. Chao’ya göre pek çok markanın yaptığı geleneksel malzemelerin üretim tekniklerinden daha az atık ortaya çıkaran Liquidmorphium, oldukça çevreci bir malzeme.

Çelik ve Titanyumdan daha dayanıklı Liquidmorphiumun dayanıklılığı ile Dünyanın en dayanıklı telefonu diyebileceğimiz Turing Phone, yaklaşık olarak LG G3 seviyesinde bir donanıma sahip.

5.5 inç Full HD ekran, 13 Megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera, 2.5 Ghz Qualcomm Snapdragon 801 işlemcinin konumlandırıldığı cihazın içerisinde 3 GB RAM, 16 GB, 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri ve 3000 mAh batarya yer alıyor.

10 Ağustos tarihinde satışa sunulacak Turing Phone’un, 16 GB olan modelinin fiyatı belli değilken, 64 GB’lık model 740 Dolar, 128 GB’lık model ise 870 Dolar fiyatla satılacak

Exit mobile version