Sosyal Medya

Donanım

Jabra Elite Sport N11’de Satışta, 3 Yıl Garanti 1.099 TL!

Jabra Elite Sport N11'de Satışta, 3 Yıl Garanti 1.099 TL! Kablosuz Kulak içi Kulaklık Fitness Severler için ideal çözüm. N11'de Satışta!

Jabra Elite Sport ilk kez n11.com’da

Jabra, üstün ses, güçlü pil ömrü ve gelişmiş kişiselleştirilmiş fitness analiz özellikleriyle tamamen kablosuz kulak içi kulaklığı Elite Sport’u duyurdu. Jabra Elite Sport, e-ticaret siteleri arasında ilk kez n11.com’da satışa çıktı.

Gerçek özgürlük için tamamen kablosuz: Teknolojik olarak dünyanın en gelişmiş kablosuz kulak içi kulaklığı

Ses mühendisliği konusunda uzman Jabra, kendi deyimleriyle “teknolojik olarak dünyanın en gelişmiş sportif kulaklığını” piyasaya sürdü. Teknolojinin gediği son noktayı temsil eden ve gerçek anlamda kablosuz özgürlük sağlayan Jabra Elite Sport kablosuz kulaklık, Jabra’nın resmi dağıtıcısı tarafından ilk kez n11.com’da satışa sunuldu.

Jabra Elite Sport N11 farkıyla satışta!

Jabra Elite Sport N11'de Satışta, 3 Yıl Garanti 1.099 TL!

Tek şarjda 3 saat müzik dinleme süresi sunan kulaklığın ikinci bataryası ise 6 saate kadar enerji sağlayabiliyor. Tıbbi özellikli ses ekipmanları üreten ReSound ile birlikte çalışan Jabra, teknoloji, konfor ve ses kalitesi bakımından çıtayı en üst seviyeye çıkarıyor.

Android ve iOS destekli kablosuz kulak içi kulaklığı! 

Android ve iOS destekli bir aplikasyona sahip kablosuz kulaklık, bu sayede kullanıcısına kalp ritmini gösterebiliyor ve spor sırasında yönlendirmelerde bulunabiliyor.

 

Jabra Elite Sport N11'de Satışta, 3 Yıl Garanti 1.099 TL!

3 Yıl garanti!

 

Suya dayanıklı yapısıyla terlemelerden etkilenmeyen aynı zamanda ortaya çıkabilecek hasarlara karşı da 3 yıl distribütör garantili olan Jabra Elite Sport, 1.099 TL fiyatıyla ilk kez n11.com’da satışta.

 

 

 

Sport Life Uygulaması

 

Kulak için nabız ölçer ile size özel gelişmiş egzersiz analiz teknolojisi

Entegre Jabra Sport Life uygulamasının sunduğu kişiselleştirilmiş ve gerçek zamanlı rehberlik, her egzersizinizden en iyi şekilde faydalanmanızda yardımcı olur. Hedeflediğiniz tempoyu izlerken, koşu sırasında nabzınızı ölçerken, kondisyon çalışmasında yaptığınız tekrarları sayarken veya kondisyonunuzda gerçek zamanlı performansınızı izlerken kulak içi sesli antrenörünüz size her zaman eşlik eder. Tüm bu özellikler nabız izleme özelliği, otomatik tekrar sayacı, otomatik VO2 Max kondisyon testi ve kendinizi aşırı yormanızı engelleyen dinlenme önerileri ile sağlanıyor.

 

Jabra